reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mirosia przepis na kulinarnym :-)

mirosia
ja mam o tyle szczęście że po Norbertcie urodziło się u nas w rodzinie 3 chłopaków więc dzielę ich ubrankami i grzechotkami. a teraz bratowa E będzie rodzic i tez chłopak więc to co mi zostało już zapakowane w wielką siate ;-)

marz to piałaś fajne popołudnie :-) a jak Bartuś ???

Madzieńka
polskie kino ehhhhh zaryzykować ???
ja jako luźny, bardzo fajny film z klimatem mogę polecić Giganci ze Stali :-)
powiem wam że nie czytałam wcześniej opisu filmu i spodziewałam się całkiem co innego :-) bardzo fajne kino rodzinne :-) warto zobaczyć.

do lekarza mamy na 17stą :-)

MAMY PIĄTEK 13 :-)

reklama
mri909r9-9n9;lka bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbfbbbbbbb bKJ bjkYBYJKHaym , ,m,m,bbnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn p@pvl.ż-v lżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżbzjżppjpż
łoc+tr + + ''+r54.yqy
'aCCCCC4

Nusiaøam na chwilé posadzi© Norba - hmmmm chyba mi coß przestawiø ;-)
øøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøø\\

oooobmn nbn bnbbb

mri909r9-9n9;lka bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbfbbbbbbb bKJ bjkYBYJKHaym , ,m,m,bbnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn p@pvl.ż-v lżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżbzjżppjpż
łoc+tr + + ''+r54.yqy
'aCCCCC4

Nusiaøam na chwilé posadzi© Norba - hmmmm chyba mi coß przestawiø ;-)
øøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøø\\

oooobmn nbn bnbbb

Cześć Norberciku:) Buziaczki od ciotki;)

Aluśka, o jakiej godzinie Ty piszesz!!!! A Twoje życzenia sie sprawdziły, dziś pobudka 7.50, więc super!!!
(ale i tak pospałabym dłużej:tak::-D

witajcie
ogarnęłam trochę mieszkanie i wybywam w miasto dzisiaj
:-p
ale coś wieje za oknem więc pewnie za ciepło to nie ma

justyna
cieszę się, że u ortopedy ok, szkoda, że wypad do Olimpu się nie udał

iwonka ciekawie to ciasto wygląda i bardzo szybko się robi:tak: a misie to w pepco ostatnio widziałam duże, albo w smyku też tego dużo jest

elza no właśnie to jest najgorsze, ty próbujesz coś osiągnąć a tu dobra babcia wszystko popsuje

emilka super, że z kręgosłupem lepiej:tak:

mirosia misia super, że na wizytach ok i wszystko w porządku

marzenka wstałaś już:-p

madzienka tak Hubert w przedszkolu, wczoraj po 16 nie chciał wychodzić:eek:

anaconda w przedszkolu, w przedszkolu:-D:-p

Anaconda Maltanka wstałam wstałam nawet ok 7 co zaskoczone??????:-D
Karlita dziekuje B juz lepiej nic sie nie pogarsza.....w poniedzaek pojde na kontrole i licze na dobre wiesci.....i Wam zycze dzisiaj dobrych wiesci u lekarza...
Madzienka zycze aby pazurki sie mocno trzymaly.....
Sunday jak atmosfera w domu??????
Elza bedzie pszczolka...
Antuanet buziak dla Wiki za 1.miesiac!!!!!!!!!!

My dzisiaj wstalismy ok 7 B pol godz pozniej....wyszykowalismy nasza pszczolke do przedszkola....pozniej zajelismy sie lekami infhalacja i teraz sobie spi......
O matko ale fajne produkty dla dzieci Muppet Shop pokazuja w DDTVN.....

Ostatnia edycja:
mam tylko nadzieje ze dzisiejsze pazury mi nie podpadaja:rolleyes2:
:-D:-D:-D o matko, ale sie uśmialam :-p
anaconda sexpatry po cichu? oj nieladnie:sorry::-poby babcia wyszrowiała
marz tez ogladałam DDtVN fajne te rzeczy, tylko daczego wszystkie takie szare?:sorry:
maltanka udanego wypadu i pozytwnego zalatwienia spraw:tak:
karlita zdrówka dla Norberta!
fogia a jak Twoje chlopaki?
antuanet buziak dla Wikusi za pierwsze mini urodzinki:-)
Nie wiecie co u madziarki?

Ja dzis znow wysruszam do starostwa, ale po tym co napisala madzia to nie wiem czy jest po co:-D:-D, pozostaje jedynie nadzieja, ze moj papierek ktos juz wczoraj przygotował:-p
Ale pogoda nie ma co:confused2: przynajmniej zza okna...blee

Witajcie,

A my dzisiaj wybraliśmy się na Nadbystrzycką i w końcu udało mi się kupić balony, uff. Jestem zadowolona:-), Michał dosypia w wózku,a ja popijam kawkę. I zaraz biorę sie za gotowanie kremu z pieczarkami:tak:. Rano na dworze było tak strasznie zimno że aż w dłonie szczypało i myślałam ze mi głowę urwie:shocked2:

Mirosia, Misia
cieszę się że Wasze wizyty u gina niosą dobre wieści:tak:

Mirosia ja robiłam wafle z przepisu Marty https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/lublin-od-kuchni-34913/index6.html "wafle dla oszczędnych", polecam pyszne wychodzą. Ja robię z półtorej porcji:tak:

Anaconda toś mnie pocieszyła z buntem:no:, chyba na czas gorszego buntu wyjadę do rodziców tam moja mama okiełzna Michała:-D

Maltanka udanego wypadu na miasto:happy:

Karlita daj znać jak będziecie po wizycie:tak:

Sunday co u Ciebie??

Madzienka
udanej wizyty na pazurkach

reklama
Witam się
madzienka jak poodpadają to złożysz reklamację;-)
maltanka cały tydzień biegasz po mieście, udanego wyjścia.
justyna Super wieści od ortopedy.
mirosia misia super wieści z brzuszków:-)
marz21 dobrze że Barti już lepiej, oby już wyzdrowiał i nic go się nie czepiało...Super popołudnie wczoraj miałaś z Matim.
sienio obyś wreszcie załatwiła w tym starostwie...bo zwątpić można.
elza79 a może Czaruś przechodzi już bunt 3-latka?
anaconda udanego wyjazdu do teściowej.
iwonka07 takie wielkie misie pluszowe na pewno są na Lotniczej w BF.
Ja wczoraj nie zaglądałam bo pół dnia miałam gości a później pranie sprzątanie a wieczorem padłam.Mała w dalszym ciągu jje i śpi na okrągło więc z Kubulcem wszystko robimy. Wczoraj robiłyśmy z koleżanką eksperyment, ciekawe czy się powiedzie-ona chce żeby jej 4 letnia dziewczynka zachorowała na ospę i przyjechała z małą ale nie wiem czy Kuba jeszcze zaraża bo strupki mu same odpadają-tak więc chyba ospa za nami u Kubusia.Dzisiaj już byłam na zakupach w Biedronce, dobrze że babcia na dole to została z dzieciakami. :-):-):-) Na obiad usmażę rybkę a sobie robię gotowaną. Miłego dzionka:-)

Do góry