reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

elza super BIEDRONA :-)

Justynka dzisiaj w nocy Norb zaczął mi cos pokaslywać i dmucham na zimne ;-) i odezwały sie te napuchnięte czwórki, marudny że szok ....:baffled:

mirosia dobrze że Olkowi lepiej!! zdroweczka :-)

spadam bo mam dużo pracy nic dzisiaj nie zrobiłam a miałam tyle zaplanowane ....

reklama
Hej

Ja jeszcze nie spakowana Gabi do tej pory uporczywie nie dawała za wygraną żeby zasnąć:no: Z apetytem u nas cienko dziś d 15 do 19 jadła drugie danie (pulpet z połową ziemniaka i odrobinką surówki) na tylko w buzi trzyma makabra mnie już nadziei brakuje ze zje ładnie kiedyś drugie danie. Zza to o 20 mówi że głodna i kluski ślaskie wpierniczała tylko się uszy trzęsły.
Ale mi sie model trafił:no::no:

Mirosia oby z Olkiem było juz tylko lepiej

Misia dzieci w tym wieku bardzo ładnie i chętnie się uczą tylko trzeba im czas poświęcić. Gabi ciagle uczy słówek po ang w efekcie zna kilka zwierzat jak jest ksiądz woda itp:-p myli się jej jeszcze ale żeby policzyła do ośmiu to tylko po ang.

Gosia jak wyniki?

Sunday ogórkowa ja uwielbiam:-p

Elza super salę wystroiłaś i siebie:happy:

Dziewczyny bez odbioru do soboty, zdrówka i nie chorować proszę

Dzień dobry.Ja jak to w czwartki jeszcze w domu. Maksio poszedł ładnie do przedszkola, chciał zabierać samochód, ale u nich pt jest dniem zabawki- tylko kiedy zabrał zabawkę i już jej nie zobaczyliśmy,mimo że szukałam jej w pustej sali- ktoś sobie zabrał podpisany dużymi literami samochód....:no:

Choinkę rozebrałam,mimo że księdza jeszcze nie było,szkoda mi jej bo kot był ją rozebrał :baffled: i tak już lampki nie działały więc tylko miejsce najmowała. :-( Teraz stoi "goła" bo pudełko W wyniósl do piwnicy więc musi poczekać.

Wczoraj mialam ciężki wieczór,bo miałam ostrą wymianę zdań z W i teraz mamy ciche dni...ale tym razem ja nie odpuszczę. :-:)baffled:

maltanka jak kolędowanie?

misia wow, to niezłe geny ma Natalcia:-)

karlita jak zdroweczko u Norbiego?

Eliza ekstra biedrona z Ciebie :-D

Beatka nie ukrywaj się!!!:-)

Witam :-):-)
Ja już od godz.7 na nogach i to dosłownie bo wczoraj maż późno wrócił i nie zdążyliśmy pojechać po twingusia więc wymyślił że dzisiaj rano z nim pojadę do pracy a potem sobie sama wrócę :crazy::crazy: też sobie wymyślił :-p:-p no ale że mamy dzisiaj dentystkę to już to swoje leniwe dupsko ruszyłam :-p:-p i tak już jestem z powrotem i to jeszcze zakupy w Lidlu zahaczyłam :-D
Madzienka napatrzmy się razem na moją małą Majeczkę ;-);-) to może Michałek z tego wyjdzie :-p:-p;-);-)
Elza no no napracowałaś się nieźle :szok::szok: a biedroneczka z ciebie bardzo fajna :tak::tak:
Karlita oby Norbusiowi nic nie było i kaszelek zniknął :tak::tak:
Mirosia to dobrze że Olka płuca w porządku a u ciebie hormony szaleją i dlatego sobie popłakujesz - głowa do góry :tak::tak:
Justyna powodzenia u ortopedy :tak::tak: i jak wyszedł serniczek? :confused::confused:
Senio a więc ksiądz odhaczony do następnego roku :-p:-p no no i proszę mi tu bez takich że niby to ja wybrać się do centrum nie mogę ;-);-):-p:-p:-D:-D:-D
Talia jeszcze raz powodzenia :tak::tak:
Misia powodzenia u gina, pochwal się po wizycie jak tam :tak::tak:
Sunday jak to w małżeństwie raz lepiej raz gorzej, a ciche dni niedługo miną :tak::tak: u Mai w przedszkolu też piątek dniem zabawkowym :tak::tak: i nieraz jak się Mai nie chce wstawać to mówi że ona to tylko w piątki będzie chodzić do przedszkola :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie
A co to taki tu bezruch?:baffled: marz, antuanet, madziarka czemu lista obecności nie podpisana?:-p;-)
anaconda o matko a co i mąz obiecal, ze tak rano wstalaś?:-D
sunday oby ciche dni szybko minely, bo pewnie atmosfera w domu nieprzyjemna:-(trzymaj sie

Kurcze muszę dzis zanieśc zwolnienie, oj jak mi sie nie chce tam isc:baffled::baffled: moze jeszcze przy okazji skocze do Pepco.
Kurcze i juz nie ma sloneczka:-(

Witam:)

My dzisiaj też zrezygnowaliśmy z rannego spacerku, serniczek już w piekarniku, za parę minutek zajrzę do niego:tak:. Strasznie pracochłonny jest ten sernik, nie wiem czy do niego jeszcze powrócę, zobaczymy jeszcze jak w smaku:tak:. No a Michał dzisiaj ma chyba diabełka za skórą, okropny jest, siedziałby tylko na rękach u mamusi a jak nie to wyje:no:, jeszcze nie śpi a za dwie godzinki wychodzimy z domu:dry:

Sunday przytulam na smuteczki:tak:,

Maltanka co tam u Ciebie?:blink:

Anaconda powodzenia u dentysty:tak:

Talia powodzenia w pracy:-)super że jesteś z niej zadowolona:-)

Karlitka zdrówka dla N, a jak dzisiaj czujecie się??

Marz gdzie jesteś???

Mirosia cieszę się że u Oleczka zdróweczko poprawia się, kontaktowałaś się już z lekarzem w sprawie prześwietlenia?? Zdrowiejcie to zrobimy sobie spotkanko w Bugi:tak:

Elza jak tam dzisiejszy dzień w pracy? Dyrektorce przeszły nerwy po sanepidzie?

Justyna jestem.....nie wiem skad Twoje obawy co do wypiekow po tym jak zobaczylam Twoje pierozki w Bugi uwazam ze jestes mistrzyni w kuchni:-D
Mirosia Misia dajcie znac jak wizyty u gina....
Mirosia skonsultowalas wynik z lekarzam??????(doczytalam)czasem dobrze sie wyplakac dobrze ze to zrobilas.....o matko snu nie zazdroszcze wyopbrazam sobie jak cie wymeczyl ale jaka ulga jak sie obudzilas.....
Sienio i jak bylas w pracy??????
Ja na piwko sie teraz nie pisze P jutro jedzie na"zlot" szwagrow:-D
Sunday oj wspolczuje klimatu w domu...jak ja nie lubie byc w niezgodzie:-(no ale czasem ttrezba wyrzucic conieco z siebie o oczyszcza atmosfere.....
Elza super ze dyr docenila Twoja prace...
Karlita jak N?????nic sie nie rozwija?????
Anaconda jak mus to mus....jak Ty kiedys zylas bez autka o ja nie wiem:-D

Kiedy bedzie wiosna buuuuuuuuuuu:zawstydzona/y:ja chce slonka spacerkow po saskim w lekkim ubraniu:no:

B spi wiec chwila na odpoczynek chociaz powinnam roche ogarnac chalupke i rozwiesic pranie...obiad mam z wczoraj takze luz....
B nadal bierze ladnie leki i mam nadzieje ze jest juz lepiej....naszczescie w dalszym ciagu nie ma goraczki ani kataru cos mu tam furczy w nosie ale po inhalacji ladnie sie oczyszcza.......czasem zakaszle ale raczej mam okazje uslyszec jakosc kaszlu jak sie przy karmieniu zakrztusi bo on nie ma odruchu kaszlu.....jestem w szoku jak prakycznie bez wiekszych objawow moglo przyjsc az zapalenie oskrzeli....:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Michał w końcu zasnął z godzinkę śpi, sernik upieczony, nie dużo opadł, a zapach w domu boski:rolleyes2:

Mirosia tak się zamartwiasz wszystkim że i na sny to się przekłada, Mam nadzieję że dzisiejsza wizyta u gina uspokoi Cię:tak:

Marz super że dla B leki smakują i że stan zdrowia poprawia się:tak:,A moje obawy co do sernika to wiesz jakby mi nie wyszedł to byłabym zła na siebie że wogóle zabrałam się za niego no i do tanich on nie należy. A pierożki to nawet dziecko by zrobiło:tak:.

Do góry