reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Kasia napisalam Ci PW.

talia super że Gabi się dogadała z opiekunka :-)

My juz po zupce ogórkowej, jak dobrze zjeść coś swojego i ciepłego:-) To mam z głowy gotowanie jutro :-)

reklama
To ja na popołudniową kawkę wpadam :-):-)
Ja też znam "sznurkowe" wieszanie prania :-p:-p;-);-) dlatego wolę to robić sama to i później mniej prasowania jest :-D:-D
Sunday wniosek taki że częściej musisz robić sobie wieczorny wypad ;-);-)
Talia trzymam kciuki za jutrzejsze spotkanie i za jazdę, ja też jak się czymś stresuję to spać nie mogę :no::no: super że niania dogaduje się z Gabrysią :tak::tak:
Maltanka to kiedy robimy wypad do Plazy? :confused::confused:
Justyna z ciebie dobra kucharka to serniczek zapewne pyszny wyjdzie :tak::tak:
Misia gratulacje dla córci, szybko nauczyła się literek :tak::tak:
Madzienka jak głowa? mam nadzieje że ból przeszedł a jak nie to etopirynę polecam - naprawdę pomaga :tak::tak:
Senio a jednak udało się zrobić wypad na miasto :-p:-p

anaconda a no udale sie, zajel mi to tylko dwa dni i tak jestem szybsza od Ciebie:-D;-)
co tu tak pusto? Cekam na księdza w tamtym roku o tej porze juz bylo "po"...

Witajcie my już w domu, zaliczyłyśmy małe zakupki w realu i basen dzisiaj sobie darujemy...:-p:-p
nie chce mi się ruszać z domu...

widziałam też wypożyczalnie za Komfortem na Zana:tak:

jest jest...
gratulacje za alfabet...

mam nadzieje ze makaron twardy mi nie wyjdzie....:crazy:

Madzienka jak samopoczucie???

ja wrzucam na chwilkę na wrzątek i jest idealny....

dziękuję całkiem nieźle

sunday nie nie przyjechał pod baknomat konwojem:tak: mozesz byc spokojna:tak:;-)

dobra dobra...:-D:-D:-D

Madzienka jak głowa? mam nadzieje że ból przeszedł a jak nie to etopirynę polecam - naprawdę pomaga :tak::tak:

dzięki

Karlita gdzie jesteś???

Antuanet jak Kubuś???

Anaconda nie mogę napatrzeć się na Majeczkę taką malutką

Karlita, Madziarka widziałascie w dzisiejszej gazecie wyborczej jest artykuł o Motylku:tak::tak:

uffffffffffffff na szczęście już po balu.... padam na twarz....nawet impreza się udała... DJ był genialny....umiał zabawić dzieci...
anaconda miejmy nadzieję że te mrozy przyjdą to wymrożą te wstrętne wirusy... u nas własnie zagościła ospa w przedszkolu... dzisiaj na balu wysypało jedną dziewczynkę...
maltanka gdzie ta książka???? o już doczytałam....
madzienka jak głowa???? odpuściła....
sienio zestaw kolędowy masz... teraz tylko brakuje księdza.... kiedy Was nawiedzi????
justyna ja muszę odwiedzić kardiologa... już miałam na jesieni pojawić się do kontroli ale jakoś mi nie po drodze.... leki może przepisywać rodzinny bo mam zaświadczenie ale one przestały działać więc muszę iść po inne....mam tzw. tachykardię
a sernik na pewno wyjdzie Ci rewelacyjnie...
gdzie chodzisz do ortopedy.. bo ja muszę z Czarkiem iść????
Monika widzisz jakiego masz zdolnego męża....
i jak wyszła lasanga....makaron mieciusi????
i co przyjdziesz jutro po kropidło????? ja jestem do 16 albo dłużej...
talia super że Gabi się niania spodobała...

a to zdjęcie jednej części sali... bal na łące
11012012258.jpg

a taka ze mnie biedronka...
DSC00296.jpg

elza o kurcze sliczna ta sala, napracowalas sie co? biedronka z Ciebie tez całkiem sympatyczna:tak:
elza, sunday mam pytanko nie wiecie czasemm jak mozna dziecko przebrac za sarnę?:baffled: takiego stroju raczej nie wypozyczę...a musze Julkę na Dzień Babci i Dziadka tak przebrać, o ile ospy do tego czasu nie przyniesie:-p
No my juz po księdzu o dziwo w tym roku był bardzo sympatyczny, tylo Julka jakos nie chciala z nim rozmawiać:confused:

Elza wow jaka dekoracja...a biedronka boska....

Sienio super że już po....a Julci nie dziw się z obcymi facetami nie gada się;-)
kiedy idziemy na piwo??

reklama
Do góry