Cocomero
Zaangażowana w BB
Pfizer comirnatyCocomero, a można zapytać czym się szczepilaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pfizer comirnatyCocomero, a można zapytać czym się szczepilaś?
Tak, jestem zaszczepiona Pfizerem, przeszłam też wcześniej koronawirusa. Ostatnią dawkę przyjęłam gdzieś na początku czerwca, obecnie 10+4 na przełomie lipca i sierpnia byłam we wczesnej ciąży, którą poroniłam. Dostałam krótki, a intensywny okres i zaraz po siup, kolejne dwie kreski. Biorąc pod uwagę moją ogólną sytuację, nie piłam, nie paliłam od kilku lat i nie przyjmowałam również przez praktycznie całe swoje życie hormonów.Hej dziewczyny!
Czy któraś z was jest już po dwóch dawkach szczepienia na covid i udało jej się zajść w ciążę? Jestem na początku starania a przed drugą dawką szczepienia, ten temat bardzo mnie interesuje i ciekawa jestem jak to wygląda nie ze strony publikacji, artykułów i tego co przekazują nam media, a z punktu widzenia zwykłych kobiet które na własnej skórze doświadczyły zależności szczepionka-płodność.
Przeszukałam forum w poszukiwaniu podobnego wątku ale zazwyczaj opisywany jest wpływ szczepionki na ciążę a nie na płodność stąd zakładam nowy
Hej dziewczyny!
Czy któraś z was jest już po dwóch dawkach szczepienia na covid i udało jej się zajść w ciążę? Jestem na początku starania a przed drugą dawką szczepienia, ten temat bardzo mnie interesuje i ciekawa jestem jak to wygląda nie ze strony publikacji, artykułów i tego co przekazują nam media, a z punktu widzenia zwykłych kobiet które na własnej skórze doświadczyły zależności szczepionka-płodność.
Przeszukałam forum w poszukiwaniu podobnego wątku ale zazwyczaj opisywany jest wpływ szczepionki na ciążę a nie na płodność stąd zakładam nowy