Witam. Termin porodu zbliża się nieubłaganie i czas wybrać szpital do porodu. Niestety nie potrafię znaleźć żadnych aktualnych informacji o stanie porodówek w Bytomiu i okolicach. Czy któraś z mamuś może podzielić się swoimi doświadczeniami? Będę wdzięczna
reklama
Polecam Simin w Chorzowie - super opieka, możliwość znieczulenia, nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
Ewentualnie Godula, z całą pewnością nie polecam bytomskiej porodówki
Ewentualnie Godula, z całą pewnością nie polecam bytomskiej porodówki
Ostatnia edycja:
Rodzilam w Zabrzu w CZKiD, w kwietniu tego roku i bylam bardzo zadowolona. Po porodzie trafia sie do sal dwuosobowych z wlasna lazienka, do wyboru dwa rodzaje menu. Nowoczesne lozka sterowane pilotem (nie wiem czy to standard teraz. 3 lata temu na Ligocie nie mialam takiego luksusu).
Ja rowniez polecam Szpital w Zabrzu. Mila i fachowa obsluga, doskonale warunki. PowodzeniARodzilam w Zabrzu w CZKiD, w kwietniu tego roku i bylam bardzo zadowolona. Po porodzie trafia sie do sal dwuosobowych z wlasna lazienka, do wyboru dwa rodzaje menu. Nowoczesne lozka sterowane pilotem (nie wiem czy to standard teraz. 3 lata temu na Ligocie nie mialam takiego luksusu).
reklama
Z Bytomia to pewnie mało osób jest obecnie.
Podziel się: