reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy pasuje taki kolor dla chłopca?

Ja bym nie kupiła takiego koloru dla syna i też uważam, że ten rowerek nie nadaje się dla 6 miesięcznego dziecka. My mamy podobny i syn zaczął w nim jeździć jakoś przed pierwszymi urodzinami

reklama
Takmi rowerkiem moze jeździć dziecko ,które już samodzielnie i stabilnie siedzi , 6 miesięcy to zdecydowanie za mało, ja tez taki dostalam na 1 urodzinki, a co do koloru nie kupiłabym dla chlopca

Takmi rowerkiem moze jeździć dziecko ,które już samodzielnie i stabilnie siedzi , 6 miesięcy to zdecydowanie za mało, ja tez taki dostalam na 1 urodzinki, a co do koloru nie kupiłabym dla chlopca
Nie zgodzę się z Panią. Ten "rowerek" na początku może pełnić funkcję spacerówki + regulacja oparcia, pozycja leżąca, pół leżąca.

Nie zgodzę się z Panią. Ten "rowerek" na początku może pełnić funkcję spacerówki + regulacja oparcia, pozycja leżąca, pół leżąca.
A jaki jest sens używania tego zamiast wózka dla dziecka które nie siedzi? Dziecko i tak będzie leżało w dodatku rowerek ma mniej miejsca niż wózek

Mój Bułek ma fotelik do samochodu w kolorze czerwonego wina. Co kogo obchodzi jakich wyborów kolorystycznych dokonujesz? To twoje dziecko, twój sprzęt, twoje pieniądze. Ktoś cie sponsoruje żebyś się o opinie pytała?

A jaki jest sens używania tego zamiast wózka dla dziecka które nie siedzi? Dziecko i tak będzie leżało w dodatku rowerek ma mniej miejsca niż wózek
Mam dwie spacerówki z Adamex'a, a chciałabym jeszcze taki rowerek dla dziecka. Poza tym moje dziecko już siedzi i to stabilnie.

Mój Bułek ma fotelik do samochodu w kolorze czerwonego wina. Co kogo obchodzi jakich wyborów kolorystycznych dokonujesz? To twoje dziecko, twój sprzęt, twoje pieniądze. Ktoś cie sponsoruje żebyś się o opinie pytała?
A czy ma gdzieś Pani zdjęcie fotelika w tym kolorze? Chciałabym zerknąć. 😁

7A85756C-C5AB-4047-9E4F-CF37046AD856.png

reklama
Osobiście jak kupuje nowe to raczej w neutralnych kolorach ale co kto lubi, ileż to razy dzieci dziedziczą foteliki, wózki czy inne sprzęty po rodzeństwie innej płci i nic nikomu do tego w jakim kolorze to jest, maluch uwagi nie przywiąże a rodzice muszą patrzeć tylko na własne upodobania.

Do góry