Hania4899 pierwszy raz mam do czynienia z testami owulacyjnymi. I od dziś zaczęłam robić jest to mój 14dc cykle mam długie 33 34 dniowe.kalendarzyk pokazuje mi że owulacja w sobotę.
Znów patrząc byłam u lekarza 9dc I nie widział pęcherzyka dominującego, że może być bez owulacyjny ale on myślał że cykle standardowe 28. Cuda się zdarzają biorę od tego czasu agnus Castus na poprawę cyklu i poprawę owulacyji może też coś to daje.
Tak czy inaczej mam zamiar próbować i starać się w tym cyklu plan przytulanki codzienne,o ile chłop mi nie padnie
Anulka oj zaciskam kciuki który masz dzień cyklu?Może jakiś tescior zrób ta plamka to może zagnieżdżenie
Niestety ja zawsze z pęcherzem latam także u mnie nie było to widoczne.
W co celujesz?I jaki miałaś plan działania?
Przy tak długich cyklach to normalne, że mogło jeszcze nie być pęcherzyka dominującego. I wcale to nie oznacza cyklu bezowulacyjnego. Dziwię się, że ktoś na tej podstawie sugeruje cykl bez owulacji.
Działaj, odpocznie po owulacji
Magic_87 super, że wszystko na właściwej drodze. A ja właśnie nie wiem, jak podnieść to pH, żeby jakieś normalniejsze było, bo u mnie 4,2 w szczycie śluzu w owulację. Muszę być zakwaszona, ale nie bardzo chce odstawić dietę.