martoosia04
Fanka BB :)
@martoosia04 wstawiłaś tak duże zdjęcie, że pupa Twojej córki wyświetliła mi się na cały monitor haha
Buahahaha [emoji23][emoji23][emoji23] przepraszam najmocniej [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@martoosia04 wstawiłaś tak duże zdjęcie, że pupa Twojej córki wyświetliła mi się na cały monitor haha
Witam Dzięki za trzymanie kciuków. Nie będę ściemniała, ze mi lekko. Podwójne macierzyństwo daje nieźle w kość, ale jestem szczęśliwa i kocham moje dzieci najmocniej na świecie Trzymam mocno kciuki za Ciebie, aby się Twoje marzenie spełniło. Celujesz w róż czy błękit?Hej @mihasiaaa, Ty mnie nie znasz, ale ja Ciebie tak podczytywałam forum jak Ty planowałaś córkę trzymałam kciuki, po mimo, że mnie tu nie było jak Ci idzie w roli mamy x2 ?
Ojj szkoda @Miciur-ka była ogromnym wsparciem na forum. Posiada dużą wiedzę na temat planowania. Mam nadzieje, ze wszystko u niej wporzadku.co do @Miciur-ka to niestety milczy nam ona nawet na ciążowym nie pisze martwię się. Mogłaby wpaść i dac znać co u nich i jak się czuje.
To życzę błękitu z całego serca. Chłopca latwiej ustrzelić Czy to dziewczynka czy chłopiec maluszki każdej płci są slodziutkie. Mój mąż się smial ostatnio jakbyśmy teraz zaliczyli wpadkę to na bank był by chłopiec, bo przy dziewczynce trochę oszukalam naturę tymi suplementami i dietami@mihasiaaa masz uroczą córkę, śliczna jest ! ja celuje w błękit bo róż już jeden mam ale jak widzę takie urocze dziewczynki jak Twoja córka, to drugą też mogłabym mieć
Dzięki Jestem w niej zakochana po uszy To trzymam kciuki i daj znać po wizycie@mihasiaaa słodka ta twoja księżniczka [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178] już się swojej nie mogę doczekać. A dziś połówkowe i mam nadzieję na 100% potwierdzenie dziewczynki.
Myślę że najlepiej by było po prosić ginekologa by zrobił monitoring owulacji i to jest jedyna opcja potwierdzenia owulacji ponieważ przy pomocy usg będzie widać czy pęcherzyk rośnie i czy pęka w danym cyklu. Jeżeli na monitoringu będzie widać że owulacje masz w każdym cyklu pęka dominujący pęcherzyki i nadal nic to trza było by zrobić drożność jajowodow. Ocenić czy są drożne czy nie. To też jest powód nie zachodzenia w ciążę.@młoda1994 tak, lekarz podejrzewa PCOS dlatego kazał zrobić mi badania, w ogóle to mam takie cykle, że po mimo tego, że testy owulacyjne mam pozytywne, to komórka jajowa nie zawsze uwalnia się, więc podejrzewam, że przy planowaniu drugiego dziecka monitoring będzie wskazany.
@Julkova prawda jest taka, że człowiek jako człowiek sam nie wymyśla sobie, chcę córkę lub syna, za to odpowiada też nasza psychika, na którą nie zawsze mamy wpływ. Można to porównać do zakochania się. Ja osobiście zazdroszczę osobom dla których płeć nie ma znaczenia, choćby nawet mój mąż.