Ann_
Fanka BB :)
Jakie to przykre [emoji17]Pierwsze co to kolezanka jeszcze z licemum na wieść ze drugi chłopiec powiedziała ; " o Boze wspolczuje takie nieszczęście..musisz sie czuc strasznie" ja pytam dlaczego a ona "no ze tak zawiodlas meza"..ok spoko..
A dwa moja mama..nie mam sil..nie wien czy robi to nieswiadomie czy celowo ale bratowa ma termin za 24.04..czyli juz i tez ma byc chlopiec no i moja mama lata robi zakupy i ciagle gada "Szymus to Szymus tamto".. A jesli chodzi o nas..bedac np razem na zakupach pokazuje mi ubranka na dziewczynkę i z zalem mówi ze nie ma komu ich kupować..albo kupując cos Szymkowi mowi ze naszemu nie musi kupowac będzie mial po Szymusiu..mi nie chodzi ze ma kupować bo nas stac i sami kupujemy ale czuje ze nasz jest gorszy bo w sumie po co mu nowe może miec uzywane..zreszta za kazdym razem komentarze typu ; i co nie zmienił sie na dziewczynkę bedzie ten chłop...
Mam szczęście że mi przy drugim synu nikt takich rzeczy nie mówił.
Choć w obecnej ciąży jak jeszcze płci nir znaliśmy to teściowa mówiła wszędzie z przekonaniem że będzie to trzeci syn bo jej się śniło że tak będzie i że jej córka (moja szwagierka) będzie miała córkę (to też wie mimo, że oni dopiero się będą w najbliższym czasie starać o dziecko). Ja się nie przyjmowałam bo szybko wyprowadziłam teściowa z błędu. Była zaskoczona. Ale puki co nic nie kupiła wnuczce. Za to chłopcom naszym ciągle coś kupuje. Ciekawe czym się kieruje w tej kwestii.