Chłopaki są super, ale teraz to już Tobie się róż należy[emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178].Mam dwóch - chłopaki są super! Zupełnie inny świat niż lalki i róż.
Ty odliczasz dni do wizyty a ja razem z Tobą[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chłopaki są super, ale teraz to już Tobie się róż należy[emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178].Mam dwóch - chłopaki są super! Zupełnie inny świat niż lalki i róż.
Marta ja mam wśród znajomych takie doświadczenie,że jak się długo nie udaje dokładnie zobaczyć płci,to zawsze jest dziewczynka. Chłopcy szybko pokazują się w całej okazałościMój M. ma zarówno starszego brata, jak i młodsza siostre i on ma z nimi fajny kontakt. Może nie dzwonią do siebie codziennie, ale przy stole zawsze jest o czym pogadać i nie jest sztywno.
Dzięki @Anga79 - jeszcze mam nadzieje tydzień w niewiedzy. [emoji1307]
Marta ja mam wśród znajomych takie doświadczenie,że jak się długo nie udaje dokładnie zobaczyć płci,to zawsze jest dziewczynka. Chłopcy szybko pokazują się w całej okazałości
Potwierdzam też mam 2 chłopców a teraz czekamy na siostrzyczkeMam dwóch - chłopaki są super! Zupełnie inny świat niż lalki i róż.
@Lolek16 daj znać czy lekarz potwierdził chłopczyka. Ja tez zawsze marzyłam o córkach wiec Cie rozumiem. Pierwszego mam syna. Przyjęłam to dobrze, cieszyłam się z ciąży. Ale przy drugiej ciąży miałam stres. Czy aby USA się córka bo myślałam ze będzie to moja ostatnia ciaza. Udało się jest córka. Teraz czuje pragnienie posiadania kolejnego dziecka i marze o córce, siostrze żeby dziewczyny miały siebie. Wiec ze już mam dwoje dzieci ale sama jestem blisko z mama i siostra dlatego chciałabym aby moja córka miała siostrę aby wylać swoje babskie żale komuś.