reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mój M. ma zarówno starszego brata, jak i młodsza siostre i on ma z nimi fajny kontakt. Może nie dzwonią do siebie codziennie, ale przy stole zawsze jest o czym pogadać i nie jest sztywno.

Dzięki @Anga79 - jeszcze mam nadzieje tydzień w niewiedzy. [emoji1307]

Mój M. ma zarówno starszego brata, jak i młodsza siostre i on ma z nimi fajny kontakt. Może nie dzwonią do siebie codziennie, ale przy stole zawsze jest o czym pogadać i nie jest sztywno.

Dzięki @Anga79 - jeszcze mam nadzieje tydzień w niewiedzy. [emoji1307]
Marta ja mam wśród znajomych takie doświadczenie,że jak się długo nie udaje dokładnie zobaczyć płci,to zawsze jest dziewczynka. Chłopcy szybko pokazują się w całej okazałości :D

Marta ja mam wśród znajomych takie doświadczenie,że jak się długo nie udaje dokładnie zobaczyć płci,to zawsze jest dziewczynka. Chłopcy szybko pokazują się w całej okazałości :D

Zobaczymy ;) ostatnio lekarz zobaczył tylko pępowinę miedzy nogami [emoji23] nawet mi udowadniał że to pępowina pokazując przepływ przez nią. Więc uwierzyłam ;)

@Lolek16 daj znać czy lekarz potwierdził chłopczyka. Ja tez zawsze marzyłam o córkach wiec Cie rozumiem. Pierwszego mam syna. Przyjęłam to dobrze, cieszyłam się z ciąży. Ale przy drugiej ciąży miałam stres. Czy aby USA się córka bo myślałam ze będzie to moja ostatnia ciaza. Udało się jest córka. Teraz czuje pragnienie posiadania kolejnego dziecka i marze o córce, siostrze żeby dziewczyny miały siebie. Wiec ze już mam dwoje dzieci ale sama jestem blisko z mama i siostra dlatego chciałabym aby moja córka miała siostrę aby wylać swoje babskie żale komuś.

@Lolek16 daj znać czy lekarz potwierdził chłopczyka. Ja tez zawsze marzyłam o córkach wiec Cie rozumiem. Pierwszego mam syna. Przyjęłam to dobrze, cieszyłam się z ciąży. Ale przy drugiej ciąży miałam stres. Czy aby USA się córka bo myślałam ze będzie to moja ostatnia ciaza. Udało się jest córka. Teraz czuje pragnienie posiadania kolejnego dziecka i marze o córce, siostrze żeby dziewczyny miały siebie. Wiec ze już mam dwoje dzieci ale sama jestem blisko z mama i siostra dlatego chciałabym aby moja córka miała siostrę aby wylać swoje babskie żale komuś.

Dokładnie mam tak samo, dwie siostry i z mamą super kontakt a brat młodszy o dwa lata i się mijamy.. Dzisiaj byłam, źle było ułożone ale mówił że coś tam wystaje ale ze nie ma pewności ale może to być chłopiec.. Także nie wiem czy mam się dalej łudzić czy raczej już przestać się doszukiwać..

Wiadomo że nie można generalizować, ale znam zdecydowanie wiecej rodzeństw tej samej płci którzy są blisko niż różnych [emoji4]

reklama
Już teraz nic nie zrobimy w kwestii planowania (te aktualnie w ciąży) bo juz pozamiatane. Co ma byc, to będzie. Byle zdrowe i poród poszedł gładko i bez komplikacji.

Do góry