Ja urodziłam 4400 SNJestem po wizycie, niestety rozwarcie tylko na palec, glowka jeszcze wysoko balotuje. Umówiłam się na czwartek do szpitala żeby zmierzyli jeszcze raz małą na innym sprzecie i inny lekarz. Jesli bedzie w granicach do 4 kg, to spróbują mi wywołać, jak powyżej 4 kg to mogę zdecydowac się na cc. Jestem w takiej kropce, boje się wywołania, ale cc chyba boję się jeszcze bardziej. Ehhh jak ja bym chciała być już po wszystkim
reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
To podziwiamJa urodziłam 4400 SN
Ciężko było? To był pierwszy poród?
martoosia04
Kurde, szkoda, że nic nie ruszyło. Może jakis seksik z mężem? Ponoc sperma ma właściwości rozkurczowe
mihasiaaa
Sexik juz był Dzisiaj znowu pomecze męża [emoji14] Ale jak dziecko nie gotowe to nic go nie ruszyKurde, szkoda, że nic nie ruszyło. Może jakis seksik z mężem? Ponoc sperma ma właściwości rozkurczowe
Ann_
Ja urodziłam SN 3920 i 36cm główka, po wcześniejszym cc gdzie pierwszy synek był mniejszy. Zawsze jest szansa. A cc wbrew pozorom nie jest takie straszne. Ja dobrze wspominam samo cc. Źle wspominam rodzenie dziecka przed cc. Najważniejsze, żebyś nastawila się tak że " to dla Was najlepsze wyjscie". Nie myśl, że cc to zło, ale że ma pomóc Ci urodzić córeczkę. Spokojnie. Może też się zacznie samo w najmniej spodziewanym momencie.Jestem po wizycie, niestety rozwarcie tylko na palec, glowka jeszcze wysoko balotuje. Umówiłam się na czwartek do szpitala żeby zmierzyli jeszcze raz małą na innym sprzecie i inny lekarz. Jesli bedzie w granicach do 4 kg, to spróbują mi wywołać, jak powyżej 4 kg to mogę zdecydowac się na cc. Jestem w takiej kropce, boje się wywołania, ale cc chyba boję się jeszcze bardziej. Ehhh jak ja bym chciała być już po wszystkim
Ann_
Też tak myślę, choć u nas dzień po terminie sex pomógł i rozpoczął akcje porodową. A który dokładnie tydzień masz?Sexik juz był Dzisiaj znowu pomecze męża [emoji14] Ale jak dziecko nie gotowe to nic go nie ruszy
mihasiaaa
No już się pogodziłam. Jakoś urodze, najważniejsze żeby było szczęśliwieJa urodziłam SN 3920 i 36cm główka, po wcześniejszym cc gdzie pierwszy synek był mniejszy. Zawsze jest szansa. A cc wbrew pozorom nie jest takie straszne. Ja dobrze wspominam samo cc. Źle wspominam rodzenie dziecka przed cc. Najważniejsze, żebyś nastawila się tak że " to dla Was najlepsze wyjscie". Nie myśl, że cc to zło, ale że ma pomóc Ci urodzić córeczkę. Spokojnie. Może też się zacznie samo w najmniej spodziewanym momencie.
mihasiaaa
Dzisiaj 39+0. Synka urodziłam 39+2 może jak mi zaaplikuja ten żel to samo się ruszy i dam radę urodzić.Też tak myślę, choć u nas dzień po terminie sex pomógł i rozpoczął akcje porodową. A który dokładnie tydzień masz?
martoosia04
Dzisiaj 39+0. Synka urodziłam 39+2 może jak mi zaaplikuja ten żel to samo się ruszy i dam radę urodzić.
To jutro mówiłaś, że idziesz do szpitala na pomiary ponowne, tak? Oby dzidzia okazała się mniejsza jednak. [emoji1307]
reklama
mihasiaaa
W czwartek jadę, zeby inny lekarz zmierzyl na innym sprzęcie. Mam też nadzieję, ze okaże się mniejsza.To jutro mówiłaś, że idziesz do szpitala na pomiary ponowne, tak? Oby dzidzia okazała się mniejsza jednak. [emoji1307]
Podziel się: