reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jutro mam 38+0 tc, zaczynam działać, żeby małą trochę pośpieszyć ;) Dzięki za rady :*

Mihasia na sam porod i na skurcze to wiesiołek i oczywiscie herbata z lisci malin Ci polecam. Jeszcze nasiadówki na krocze robiłam ale w de to robiłam i się nazywało heublumen te ziarenka. Nie wiem dokładnie jak to po polsku się nazywa. Ostatnio czytałam ze homeopatia już na sam poród. Jakbyś chciała to mogę ci dać screen z książki co potrzebujesz [emoji6]

Mihasia na sam porod i na skurcze to wiesiołek i oczywiscie herbata z lisci malin Ci polecam. Jeszcze nasiadówki na krocze robiłam ale w de to robiłam i się nazywało heublumen te ziarenka. Nie wiem dokładnie jak to po polsku się nazywa. Ostatnio czytałam ze homeopatia już na sam poród. Jakbyś chciała to mogę ci dać screen z książki co potrzebujesz [emoji6]
Ooo bardzo poprosze o te screeny. Herbatkę z lisci malin pije 3 razy dziennie od 36 tc, wiesiołek też zapodaje sobie dopochwowo, oby tylko to wszystko przyniosło. Oby poszło szybko :)!

Mnie trochę przeraża widmo nieprzespanych nocek, ale mam nadzieję, ze przy drugim dziecku jest jakoś łatwiej ;)

Trzymaj się cieplutko :*

Jak widzę to 12+5 wiec chłopczyk. Gratuluje

dziękuję no ciekawe czy się sprawdzi że chłopczyk :p
Ja raczej myśole też że nosze pod serduszkiem chłopczyka bo same chłopaki w rodzinie się rodzą :p
Także myślę że będzie i u mnie chociaż mąż twierdzi że zobaczysz będzie dziewczynka hahaha
Ale ja jednak wiem że to chłopak pewnie :p jak to mój mąż mowi herbata z cytryną wskazuje na dziewczynke :p hahahaha

Mihasia proszę:
IMG_6533.JPG
IMG_6534.JPG

Sama tego nie stosowałam bo nie wiedziałam w sumie. Także nie wiem czy pomocne ale myśle ze warto spróbować. Nie zaszkodzi a może pomoc
Ja bardzo szybko urodziłam. Ale nie wiem czy taka moja natura czy faktycznie coś to pomogło. Wiesiołek możesz normalnie tez łykać. Ciepła kapiel u mnie tez pomogła. Saunę nawet mi Polozna polecała ale się nie umiałam zebrać
Ruda No wg mnie to na 95% chłopak. Byłam bym w szoku jakby z tego dziewczyna była. A lekarz coś mówił? Bardzo ładne zdj nuba wiec ciężko raczej o pomyłkę [emoji6]

Mihasia proszę:
Zobacz załącznik 938065Zobacz załącznik 938066
Sama tego nie stosowałam bo nie wiedziałam w sumie. Także nie wiem czy pomocne ale myśle ze warto spróbować. Nie zaszkodzi a może pomoc
Ja bardzo szybko urodziłam. Ale nie wiem czy taka moja natura czy faktycznie coś to pomogło. Wiesiołek możesz normalnie tez łykać. Ciepła kapiel u mnie tez pomogła. Saunę nawet mi Polozna polecała ale się nie umiałam zebrać
Ruda No wg mnie to na 95% chłopak. Byłam bym w szoku jakby z tego dziewczyna była. A lekarz coś mówił? Bardzo ładne zdj nuba wiec ciężko raczej o pomyłkę [emoji6]

Nie lekarz nic nie mówił bo ja myśle ze za wczesnie:) a w czwartek mam 1 prenatalne moze cos powie ale chyba dopiero ok 20 tygodnia powie :) tak ja myśle ale zobaczymy w czwartek :) tylko pokazał że serduszko tutaj bije i tyle :)

reklama
Do góry