martoosia04
Fanka BB :)
A dlaczego nie chcesz jechać na IP?Lekarka oczywiście kazała jechać na IP. W sumie niczego innego nie mogła napisać. Ja wdrażam na razie relaks i melise i zobaczę wieczorem jakie ciśnienie będzie [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dlaczego nie chcesz jechać na IP?Lekarka oczywiście kazała jechać na IP. W sumie niczego innego nie mogła napisać. Ja wdrażam na razie relaks i melise i zobaczę wieczorem jakie ciśnienie będzie [emoji6]
Bo wiem, że będą chcieli mnie zostawić na oddziale, a jest weekend i nie chce tam leżeć bez celu.A dlaczego nie chcesz jechać na IP?
Wg mnie dziewczynka, ale ja specem nie jestem. Wstaw na grupę na fb, tam dziewczyny się znają.Cześć dziewczyny @martoosia04 mówi, że są tu szpece od przewidywania płci lekarz absolutnie nie chciał strzelec powiedział, że to zdecydowanie za wcześnie więc możecie zerknąć dla mnie liczy się rzecz jasna żeby było zdrowe, ale tak z czystej ciekawości zobaczymy czy potem się to sprawdzi
Cześć dziewczyny @martoosia04 mówi, że są tu szpece od przewidywania płci lekarz absolutnie nie chciał strzelec powiedział, że to zdecydowanie za wcześnie więc możecie zerknąć dla mnie liczy się rzecz jasna żeby było zdrowe, ale tak z czystej ciekawości zobaczymy czy potem się to sprawdzi
Cześć dziewczyny @martoosia04 mówi, że są tu szpece od przewidywania płci lekarz absolutnie nie chciał strzelec powiedział, że to zdecydowanie za wcześnie więc możecie zerknąć dla mnie liczy się rzecz jasna żeby było zdrowe, ale tak z czystej ciekawości zobaczymy czy potem się to sprawdzi
Też obstawiłabym dziewczynkę [emoji3590]Cześć dziewczyny @martoosia04 mówi, że są tu szpece od przewidywania płci lekarz absolutnie nie chciał strzelec powiedział, że to zdecydowanie za wcześnie więc możecie zerknąć dla mnie liczy się rzecz jasna żeby było zdrowe, ale tak z czystej ciekawości zobaczymy czy potem się to sprawdzi
12A który to tydzień?