B
bibiU
Gość
Może nie jej fotka a koleżanki [emoji848]Wydaje mi się ze jasne na dole to dziewczynka
Ale Ty nasz synów hm no nie zawsze się sprawdza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie jej fotka a koleżanki [emoji848]Wydaje mi się ze jasne na dole to dziewczynka
Ale Ty nasz synów hm no nie zawsze się sprawdza
Też mi ze być Ale Ramzi nie zawsze się sprawdza Ale często . Chyba nikt nie oszacowal.ma ile procent bo nie ma takich danych . Z przyrostu bety więcej informacji informacji temacieMoże nie jej fotka a koleżanki [emoji848]
Eee tam te wszystkie Ramzi, Jonasy i Chińczyki. Tu była taka dziewczyna, co znała się i bardzo wierzyła w teorię ksiezycową Jonasa. Przepowiadała mi w tej ciąży syna dowiemy się przy porodzie, ale w na każdym usg jest moja mała pitrynka. U jedynych się sprawdzi, a u innych nie i tyle. Jedyna słuszna teoria to nuba oraz potty shot w późniejszych usg i tyle dziewczynki. Ja zaczęłam 38 tc [emoji41] Już teraz czekam na poród, choć zaczęłam bać się niemiłosiernie. Cóż, nikt za mnie nie urodziJednej dziewczynie na grupie polskiej też powiedzieli, że syn, a wyszła córka [emoji23] wiec wiecie jak ja na to patrze - jak na kalendarz chiński [emoji23]
ja robilam ten test dna w ciazy z maksem jak bylam i sie sprawdzil. dobrze odkazilam palce i problemu nie mialam@Motylek21 strasznie trudno jest doradzić w Twojej sytuacji. Ja będą na Twoim miejscu ( po tych wszystkich zawirowaniach zdrowotnych) poszłabym w jak najbardziej naturalna metodę bez supli i zakwaszaczy.
Czy byłaś u lekarza? Sprawdzałas czy masz owu? Czy jajca pękają? Drożność sprawdzałas?
To taka podstawa. Rozumiem, ze hormony tylu tarczyca czy prolaktyna jest tez sprawdzona?
U mnie niby wszystko ok, nasienie rewelacja a w ciąże nie mogę zajść od ponad roku.
W razie co pisz priv to podpowiem co wiem
@myszka102 u mnie nasienie przy pH 5 natychmiast ginie. Wiec nie pisz proszę, ze to nie prawda. Ciało ludzkie to nie matamatyka. To co się sprawdza u jednego może zaszkodzić innemu.
PH ma na celu spowolnić ( przypadku starań na corke ) plemniory tak żeby dać fory xx, bo są wytrzymalsze z teorii. Albo przyspieszyć xy by jak najszybciej dotarły do jaja.
Nikt tu na forum nie promował metod shettlesa, które są obalone od lat o czym większość ludzi wie
Z tym testem to fajna sprawa. Sama nad nim myślałam, a wiesz może jak często maja pomyłki? Bo na amerykańskiej stronie sporo jest zanieczyszczonych próbek i wychodzą źle wyniki ( nie zgadzają się płcie )
Ja zaczynam 38 tydzień w czwartek [emoji16]Eee tam te wszystkie Ramzi, Jonasy i Chińczyki. Tu była taka dziewczyna, co znała się i bardzo wierzyła w teorię ksiezycową Jonasa. Przepowiadała mi w tej ciąży syna dowiemy się przy porodzie, ale w na każdym usg jest moja mała pitrynka. U jedynych się sprawdzi, a u innych nie i tyle. Jedyna słuszna teoria to nuba oraz potty shot w późniejszych usg i tyle dziewczynki. Ja zaczęłam 38 tc [emoji41] Już teraz czekam na poród, choć zaczęłam bać się niemiłosiernie. Cóż, nikt za mnie nie urodzi
takOceniacie nuby na tej grupie?