reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mihasia ogromne gratulacje! Trzymam kciuki za ta córkę i napewno będzie córcia chociaż to pewnie takie niewyobrażalne na ta chwile. Cieszę się bardzo
Kredkaczarna również gratulacje i kciuki za roz. Może nastał okres na te córeczki!
Luisa a jak u Ciebie? Wiadomo już kto tam mieszka?
Dziewczyny przy końcówce- szybkich rozwiązań!
Szczypiorkowa mam nadzieje ze jakoś psychicznie dajesz radę.
Marzycielka przykro mi, cały czas myśle o Tobie. Mam nadzieje ze szybko zaskoczy u Was! Staranka już macie?

@Imama przekochany ten Twój bobas!!!
Dziewczyny będe hitem tego wieczoru.. Wczoraj obstawialysmy kiedy była moja owu.. Ucieszona jak cielatka na mleko że się uda bo ładnie obstawione a tu dziś zonk.. Nie wiem co mną pokierowalo czy intuicja czy Bozia ale byłam dziś w mieście w sądzie obok sądu kościółek wstąpiłam z małym pomodlić się głównie o zdrówko bo ostatnio infekcja w moczu mu wyszła i wyszliśmy o nie wiem jak po co nagle znalazłam się w Rossmanie i kupiłam testy owu tak z głupia.. I wiecie co... O 13 PIK LH 133..O 18 było już 84..i co najlepsze teraz się waham czy jak <3 dziś w nocy koło 12-1 to czy plemniczki dadzą radę zaczekać na jajeczko..
Stwierdziłam że mężowi nie bede nic mówić.. Byłam u niego w pracy trochę nakręciłam..jak wróci w nocy będzie ciepła kąpiel piwko może wspomoże to dzięwczynkowe plemniczki.. Tylko czy one dotrzymaja do owu

reklama
Do góry