reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja sie zastanawiam jak to bedzie u nas bo w czasie mojej owu ja mam popołudniówki a M. idzie na rano. Ja wracam koło 1:30 a M. wstaje o 4:00 kurde No z jednej strony nie mam serca go budzić bo wiem jak wtedy ważny jest sen, ale z drugiej tu chodzi o nasza dzidzię ;)

Ekspertki od planowania: czy z [emoji173]️ co dwa/trzy dni wyszłaby dziopka? Mega nie chce stracić tego cyklu i zastanawiam sie czy jakby tak od 09.09 [emoji173]️ codziennie do tego 12.09 (owu niby wg apek od 11-13.09 sie waha) to jest szansa na dziewuszkę czy raczej to typowo na chłopca.

reklama
@martooosia co dwa dni to chłopczykowo. Plemniory są wtedy mocne [emoji6]
Co cztery dni od początku cyklu jest lepiej, wołaj @kitqa ona w tym lepsza

Dobra, co 4 dni to damy rade [emoji23] a kiedy waszym zdaniem przestać [emoji173]️? Skoro ta owu to niby 13.09 ma być? 12.09 ostatni [emoji173]️? Czy zaryzykować na 11.09? Ale stres [emoji23][emoji23][emoji23]

@kredkaczarna pokaż nam przyrost!!
Ja chyba znów muszę iść do giną.. Sluz płodny od 3 dni wczoraj chyba szczyt bo dziś od rana widać że mniej chyba że się rozkręci.. Te testy nie wychodzą totalna lipa z allegro nie doszły jeszcze.. Dziś się spodziewałam spadku temp a ona dalej na stałym poziomie.. Albo nie mam owu albo się wszytsko rozregulowalo... :( :( :(
Ale się wam pochwalę że wczoraj bardzo fajnie uczcilismy nasza rocznicę mąż mi zrobił dużo niespodzianek... Fajny dzień był :)

@kredkaczarna mega gratulacje [emoji323]
@gorligorligor życzę szybkiego rozwiązania[emoji8] U nas też już 33 tc i szyjka skrócona i rozwarcie się robi od środka [emoji19]staram się odpoczywać wizyty sa co 2 tyg w celu spr tej szyjki wyprawka czeka jeszcze tylko muszę zakupić walizkę i kapcie Hehe bo nigdzie znaleźć nie mogłam z antypoślizgową podeszwą [emoji6]

Martoosia04 leeleeth ma rację, sexy co dwa dni podbija mężowi testosteron... Więc ani mi się warz [emoji85] proponuję co 3,4 dni tak co ponad 72h i zabezpieczeniem.
Jesli chcesz być w ciąży to skończ [emoji177]w owu a jeśli ryzykujesz to zrób cut off przed owu. Pamiętaj cały shettels obalony w owu (przecież to logiczne że w owu dochodzi do zapłodnienia bo kiedy ) rodzi się tyle samo dziewczynek co chłopców a może i więcej nawet!
Kredkaczarna!! Super! Gratulacje! Szybko szło [emoji12]
Oj Kruszynka to nie dobrze ze szyja się skraca, odpoczywaj i nie przeczaj się!
A ja dziś zaprowadzilam moja corcie do przedszkola, taki wielki krok dla małego człowieka... Nie płakała cieszyła się byla wręcz mega szczęśliwa [emoji51]
Zobaczymy czy chęci nie opadną wraz z mijanymi dniami [emoji1307]
Po ilu h zabieralyscie dzieci pierwszego dnia z przedszkola?

reklama
Do góry