reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja to jednak nadal mam mętlik w głowie jesli idzie o BDM. Albo ja za tępa jestem by to pojąć [emoji23] bo wiecie, ja to bym najchętniej seksowała aż do PIKU [emoji23] i najlepiej poprawić w pik.
[emoji23] wtedy chyba ciąża musi byc.

Czyli, że moje 3 i 2 dni przed pierwszym pozytywnym testem owu to za szybko na ciąże? To kiedy w koncu seksowac na te dziewczynkę? Bo pamiętacie ile u mnie pikowały [emoji23] chyba z 5 dni mocnych testów miałam.

Kitqa no ale przeciez caly czas tu udowadniamy, ze nawet spelnienie wszystkich czynnikow nie daje pozadanych skutków... Ja zadbalam nawet o te jony i ksiezyc i niby wszystko sprzyjało, podobnie imama szczypiorkowa i wiele innych dziewczyn. Ja mysle, ze najistotniejszy czynnik to miec szczescie i wowczas bez planowania sie udaje i mamy i syna i córkę ;)
Masz racje, w tym wszystkim potrzeba jest jeszcze szczęścia. Imama, Luisa2018 i zreszta ja tez zrobiliśmy naprawdę dużo (dieta, zakwaszanie, jony, kawy z cynamonem, herbata miętowa, suplementy dla nas i partnerów), a jak braknie w tym wszystkim szczęścia to i tak kicha

Ja tez nie wierze, ze można zaplanować. Przesunąć szale owszem ale tez nie wiele.
Robię bdm bo wierze, ze to ma realne uzasadnienie. Reszta to takie patykiem na wodzie [emoji16]

Przede mną 8cs [emoji17]
Normalnie były seksy i za dwa tygodnie kreski a teraz jakaś lipa. I już mam dosyć, i żal w sercu straszny.

Ja tez nie wierze, ze można zaplanować. Przesunąć szale owszem ale tez nie wiele.
Robię bdm bo wierze, ze to ma realne uzasadnienie. Reszta to takie patykiem na wodzie [emoji16]

Przede mną 8cs [emoji17]
Normalnie były seksy i za dwa tygodnie kreski a teraz jakaś lipa. I już mam dosyć, i żal w sercu straszny.
Leeleeth a ja tak sobie myślę, może nasze organizmy nie chca przyjac zarodka danej plci u mnie męskiej u Ciebie żeńskiej bo ja tez 9 miesiecy sie staralam o najmlodsze i nie wychodzilo a niby na chlopa to sie wspomaga plodnosc a z dwiema pierwszymi zachodzilam w pierwszym cyklu staran i juz... Może tak byc czy tu juz pofantazjowalam za bradzo?

Jezu znowu śniła mi się dziś córka a raczej płaski nub <3 chyba jednak myśle podświadomie o tym poniedziałku...

Swoją droga budzisz się w takiej euforii a za chwile dochodzi do ściśnie ze to tylko sen i czujesz taki niesmak i ciężar. Szkoda, ze chociaż w snach los mnie nie oszczędza tyllo gra na nosie :D

Miłego weekendu dziewczyny , u nas ochlodzdnie :-)

Jezu znowu śniła mi się dziś córka a raczej płaski nub <3 chyba jednak myśle podświadomie o tym poniedziałku...

Swoją droga budzisz się w takiej euforii a za chwile dochodzi do ściśnie ze to tylko sen i czujesz taki niesmak i ciężar. Szkoda, ze chociaż w snach los mnie nie oszczędza tyllo gra na nosie :D

Miłego weekendu dziewczyny , u nas ochlodzdnie :-)
Moze to sen proroczy, u mnie kilka razy śnił mi sie chłopiec i kilka dziewczynka, więc wniosek jest taki, ze za duzo o tym myślę...

reklama
A mi się dziś dziwne rzeczy śniły. A to jakieś dodatkowe postacie na zdjeciach, a to moja "stara" gin, która usiadła ze mną na łóżku by mnie pilnować i dodać otuchy, a to poród, ktorego "nie było ". Był szpital, sala, inne panie po porodzie, nawet jakieś plamki krwi świadczące, że poród był, było dziecko, lekki i bardziej płaski brzuch i absolutnie nie pamiętałam tylko porodu. Była ulga. Wszystkie na sali miałyśmy chyba synów. Jak się przebudzałam, to sprawdziłam, czy mam jeszcze brzusio :D .....same widzicie jak pragnienia płatają figle.

Do góry