reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej ,

Znowu ja :)

Dzisiaj w koncu udalo sie usunac spirale , teraz czekam z niecierpliwoscia na @ :-D
Ginekolozka powiedziala, ze wcale nie trzeba czekac, wiec zrobilam o 17 z ciekawosci test owu, i jaki bylo moje zdziwienie, kiedy byl prawie pozytywny ... :surprised: ale obstawiam , ze owu byla wczoraj lub dzien wczesniej. Odkad miala mirene , nie miesiaczkowalam, tylko raz na jakis czas plamienia. Jutro wieczorem powtorze, bo teraz ciekawosc mnie zje :rofl: takze odliczam dni do @ i zaczynamy starania o synia ❤ dziewczyny za was wszystkie razem i kazda osobno trzymam kciuki i zycze owocnych staran i pozytywnych testow, a nastepnie dzidziusia wymarzonej plci :-) :)

reklama
Grabcia- u nas po staremu dziejuje ze pytasz :) , wiesz no ciagle cos , teraz starszy zacznie szkole, ciagle jakies zalatwianie papiery itp. Codziennie jest co robic, dzieci jakby mogly weszly by na glowe ;) , no ale nie staramy sie narazie ale i tak czytam i analiza :) ,poczekaj jeszcze z 2-3 dni moze sie cos okaze o co chodzi,

Leeleeth- no moze byc ci ciezko zajsc przy takich dawkach, wiec ja bym brala normalnie 900mg LR kobieta ,a 1350mg facet, OLE starczy mezowi 2x750mg, naprawde nie masz co przesadzac bo przedobrzysz za bardzo, a widzialam u laski pod mikroskopem OLE na meza mega podzialalo a miala ciezki przypadek i 5 chlopakow jak ty i jej mezowi wyztarczyly 2 tabsy OLE zeby nasienie meza sie zmienilo, takze naprawde nie ma co dawac za duzo

A ile dajesz Replensu? Bo jak dasz groszek na palec i juz starczy i powinno obnizyc o 1, czyli jak masz np.ph 5 to powinno zejsc do 4, ty masz brac do 2 dpo suple a maz moze przestac po staraniach jak juz skonczyliscie na ten cykl :)

Ja tam juz zyje rokiem szkolnym i starszy ma urodziny w przyszłym tyg w pn, i zaraz rocznica pelno rzeczy do roboty a ja bym sie schowała pod kołdre bo deficyt snu mam ogromny nic mi sie nie chce [emoji85]

Martoosia- ktory masz dzien cyklu? Zainstaluj sobie apke fermometer i rob fotki testom bedzie ci latwo porownac ktory najciemniejszy a po nim zwykle 24h p owu ,

Mamolinka- dobry wynik ma bdm na chlopca i to najprostrze wiec probuj tylko miej pewnosc ze nie zrobisz falstartu i fajtycznie bedziesz dzialac w dam dzien owulacji i dzien po ,

Martoosia- ktory masz dzien cyklu?

20dc / Mam te Apke zaraz ci pokażę screen z pomiarów. Jak widzisz 200 utrzymuje się dziś trzeci dzień. Ale po wieczornym teście chyba już w końcu spada [emoji23] zobaczę rano co i jak mi pokaże kolejny test.
IMG_2338.JPG

Załączniki

• IMG_2338.JPG
    IMG_2338.JPG
    218,4 KB · Wyświetleń: 294
reklama
Mamolinka- dobry wynik ma bdm na chlopca i to najprostrze wiec probuj tylko miej pewnosc ze nie zrobisz falstartu i fajtycznie bedziesz dzialac w dam dzien owulacji i dzien po ,[/QUOTE]

Dlatego czekam na @ teraz nie bede probowac, za duze ryzyko, chociaz nie powiem - ciekawa jestem co jutro na tescie owu wyjdzie :)

Do góry