Tak od 6 tygodnia do 16 tygodnia leżałam tylko WC wstawałam. Pomagał mi mąż mama i teściowa.Teraz już spaceruje ale też tryb nadal oszczędzający.No niestety muszę liczyć na pomoc innych, a dużo lezalas? Przeraza mnie wizja przelezenia ciąży....
reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
Ok, dziękuję za odpowiedz. Czyli od jutra wlaczam tryb odpoczynek.Tak od 6 tygodnia do 16 tygodnia leżałam tylko WC wstawałam. Pomagał mi mąż mama i teściowa.Teraz już spaceruje ale też tryb nadal oszczędzający.
gorligorligor
Michasia gratuluję dzidzi zdrówka :-*
kredkaczarna
Dzieki leeleeth jednej literki mi zabraklo bo przeinaczylam i nie znalazlo. oszczedzaj sie mihasiaa
Justyna_maj2017
Mihasiaaa super wiadomość odpoczywaj i się oszczędzaj
Imama
Witam dziewczyny. Ale mnie tu czasu nie było! Pokazuje mi ponad 800 str do nadrobienia także tak czy siak nie dam rady. Ale powoli coś tam poczytam...
U nas wszystko dobrze. Mój chłopak rośnie jak na drożdżach, siłacz mały, wazy prawie 5kg i już skończył 2 miesiące. Strasznie szybko ten czas leci. Musiałam odetchnąć troszkę od forum bo jednak to w głowie siedzi te analizy.
To mój Nolan: pozdrawia forumowe ciocie-
Muszę Was ponadrabiac bo mi nie daje spokoju ze nie wiem co u Was [emoji7]
U nas wszystko dobrze. Mój chłopak rośnie jak na drożdżach, siłacz mały, wazy prawie 5kg i już skończył 2 miesiące. Strasznie szybko ten czas leci. Musiałam odetchnąć troszkę od forum bo jednak to w głowie siedzi te analizy.
Załączniki
szczypiorkowa12345
Witam dziewczyny. Ale mnie tu czasu nie było! Pokazuje mi ponad 800 str do nadrobienia także tak czy siak nie dam rady. Ale powoli coś tam poczytam...
Zobacz załącznik 870354
Wooooooooooooow jaki już duży !!!
U nas z zaplanowanego Igora - wyszła Izabela
reklama
Marzycielka86
Imama jaki pysiu slodziutki do calowania :*
Życzę wam samych pogodnych i radosnych chwil
Życzę wam samych pogodnych i radosnych chwil
Podziel się: