Elenaa
Fanka BB :)
Ja zauważyłam wśród moich znajomych że więcej dziewczynek rodzi się w terminie grudzień-kwiecień a maj-listopad więcej chłopców. I w 2017 roku w styczniu-kwietniu ja, moja kuzynka, moja najlepsza koleżanka i znajoma urodziłysmy córki a potem maj-czerwiec 4 moje koleżanki urodziny łącznie 5 chłopców bo były wśród nich bliźniaki. W tym roku wsrod znajomych jest 3 ciążę i porody sierpniowo-wrześniowe i 2 chłopców napewno i 1 dziecwyznka. Więc wydaje mi się że pora roku zajścia w ciążę może miec jakiś korzystny wplyw na dana plec, albo wiosna jemy więcej warzyw dziewczynkowych. Sama nie wiem ;-)
A ja idę dziś z moją damesą do fryzjera pierwszy raz. Ciekawe czy będzie dała sobie obciąć włosy
No i dziewczyny nie łudzccie się że dziewczynki są grzeczniejsze moja ma teraz 14 msc, uparta jak brat, a jak nie chce żeby ją wsadzić do fotelika samochodowego to odchyla głowę do tyłu i robi się kłoda :-) Widzę że każda dziecko ma ten etap niezależnie od płci
A ja idę dziś z moją damesą do fryzjera pierwszy raz. Ciekawe czy będzie dała sobie obciąć włosy
No i dziewczyny nie łudzccie się że dziewczynki są grzeczniejsze moja ma teraz 14 msc, uparta jak brat, a jak nie chce żeby ją wsadzić do fotelika samochodowego to odchyla głowę do tyłu i robi się kłoda :-) Widzę że każda dziecko ma ten etap niezależnie od płci
Ostatnia edycja: