reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Ja termin miesiaczki jeszcze pozniej mihasiaaa to fajnie sporo nas oby sie posypaly 2 kreseczki :*
Grabcia123
@Kruszynka123 no nam się udało bo mąż akurat na wyjeździe byl bo tak to ciężko...
Ale nam się chyba jednak nie uda... Owu dopiero jutro pewnie bo testy nadal pozytywne więc za duży odstęp będzie
Ale nam się chyba jednak nie uda... Owu dopiero jutro pewnie bo testy nadal pozytywne więc za duży odstęp będzie
szczypiorkowa12345
Ja mam dostać okres w niedziele ale czekam na niego. No 5 dni odstępu to wiecie. nie będę marnować testów chociaż mam ich sporo ale i tak wiem, ze biel wizira itp
Nooo nie wiem , nie wiem. 2 tygodnie temu byłam u koleżanki z LO która w ten sposób poczęła corke hahaha
A dodam, że oni stwierdzili że 5dni przed pwu nie ma szans i wyszła wpadka
Kruszynka123
U mnie było to samo mąż jest co 11 dni w domu stąd tak długa abstynencja[emoji6]@Kruszynka123 no nam się udało bo mąż akurat na wyjeździe byl bo tak to ciężko...
Ostatnia edycja:
Kruszynka123
Tak jestem[emoji6]Kruszynka a powiedz mi czy ty jesteś w tej grupie na fb strictly nub theory?
Bo ja wysłałam prośbę o dołączenie ale odrzuca mi co chwilę ta prośbę.
szczypiorkowa12345
80
Szczypiorkowa miód na me serce by to był i totalne zaskoczenie haha[/QUOTE
Tego życzę Ci z całego serca
reklama
Podziel się: