Witam Was dziewczyny,
przepraszam, dawno się nie odzywałam, ale musiałam odpocząć od forum, nabrać trochę dystansu. Śledzę w miarę możliwości Wasze poczynania
@Imama, gratulacje! Niech się zdrowo chowa!
@Kruszynka123 nub wg mnie chłopczykowy faktycznie, ale ja to jestem średnia w te klocki. Odpisał ktoś na fb?
@szczypiorkowa12345 nuba nie widzę na tym zdjęciu. A Ty widziałaś? Lekarz też powiedział,że dziewczynka? Poczekaj, jest jeszcze wcześnie więc może się zmienić. Na tym etapie może być różnie. Ja tak jak Ty wszędzie widzę chłopców. Ale jest też tak naprawdę, od 3 lat nie urodził nikt z moich znajomych dziewczynki.
@kitqa, jak Twoje dziewczynki? Plany na chłopczyka są?
@leeleeth, nie smuć się. Każdy ma chwile załamania. Nie poddawaj się.
@Marzycielka86 u Ciebie jeszcze nic nie wiadomo kto mieszka w brzuszku? Kiedy się dowiecie?
@gorligorligor gratuluję zdrowego synka. Przyznam szczerze, że jak napisałaś że jesteś w ciąży od razu czułam chłopczyka. Ty chyba zaszłaś w grudniu tak? No z moich obserwacji często grudniowe staranka przynoszą chłopczyków. Może jeszcze za jakiś czas jeszcze się zdecydujecie na dziewczynkę?
@Katirl, urodziłaś? (pisałaś? przepraszam być może umknął mi twój wpis) co wyszło z niespodzianki?
Moje starania przełożone na sierpień. Także będę informować. Choć nie wiem czy się uda, bo FL nadal 10-11 dni i nie ma rady mimo, że przyjmuję od stycznia magnez i witB6. Nawet przy braniu Duphastonu po owu dostaje w trakcie @. Więc nie wiem. badania hormonów też dobre. Mój gin rozkłada ręce. No zobaczymy. W sierpniu pierwsza próba. Potem w listopadzie.
Dziewczyny, chyba nie ma żadnej metody. A jak komuś się udało to wskoczył w te 50% szans które każdy ma. Ja nabrałam trochę oddechu. Nie przeraza mnie juz mysl jeśli miałabym druga córkę. Bardzo chciałabym synka i będę starać się go zaplanować jak się da, ale rozpaczy nie będzie. Ostatnio w moim otoczeniu rodzi się tyle chorych dzieci, że człowiek nabiera pokory.
Życzę Wam z całego serca powodzenia w spełnianiu marzeń.