reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ale to test owu [emoji6]
Na bhcg jest biel...
[emoji17]
Ja na LH 11 dpo miałam taką kreskę jak twoja a 12 dpo na bobo żółtym już mega krechy... Także kciuki [emoji110][emoji110]
U mnie 8 dpo Tez był spadek temp..[emoji6]
Dziewczyny, słyszałam ze w ciąży z synem bardziej rosną włosy za sprawą testosteronu syna.. Jestem ciekawa jak u was było?
Szczypiorkowa jak tam z twoimi włosami było w poprzednich ciazach?? Mi teraz włosy rosną jak opetane... A raczej wcześniej to bardzo słabo mi rosły..

reklama
My chyba jutro zadziałamy. Jakoś bez przekonania średnio wierze w ta wczesna owulacje ale ok.

Tylko teraz tak myśle bo mamy abstynencje 12 dni aktualnie wiec chyba za dużo. Czy sexy dziś z zabezpieczeniem? A jutro do środka? Plemniki będą 24 godzinne :p

Ja wiem, że @leeleeth ma test owu, ale test owu jest 'pierwszym ciążowym krokiem' :D
Ja też w 9dpo test owu miałam cień cienia a zwykle białe. I dop w 12dniu testy ciążowe pokazywała cienie-cieni ;)

U mnie włosy rosną jak głupie... Nie miałam tego problemu z dziewczynami, ale też no włosów mogłabym nie myć cały tydzień bo się wogole nie przetluszczaja(oczywiście jednak myje regularnie hahaha). Ale czy ja wiem czy to jakiś objaw?

Dla mnie teraz największym najbardziej zaskakującym i innym objawem jest nadal brak wieeeeelkich piersi :D nornalnie zaczynając 4msc ciąży to miałam już stanik zmieniany. A teraz nic, zero. Co najwyżej są jakby lekko jedrniejsze - o ile to wogole możliwe po 2 karmieniach ahahahaha :D ale naprawdę nic poza tym. Z dziewczynami już w 7tyg były to PIERSI przez duże P :D
Ale czy to objaw chłopca ... Nie wiem, wiem że jest to cos zupełnie innego :)

Moja przyjaciółka, zero mdłości a ma córkę, takze nie ma reguły. Ja też myślałam, ze jak mnie mdli to bedzie córeczka. A tu psikus ona dobrze się czuła i ma córkę a ja nie i syna, a chodziliśmy razem w ciąży.

reklama
@alex811 ja rzygalam i miałam mdłości prenametnie codziennie a w szczególności rano - boże to był koszmar. Ale teraz też mam mdłości, tylko na wieczór rzyganie.

Ale np moje koleżanki przechodziły ciąże z dziewczynkami bezobjawowo. Nawet cycki mi nie urosły...

@Luisa2018 oooo 'efekt pameli' genialne określenie!!! Bierzemy do 'słownika forum' :D ja naprawde mam zdjęcia w ciąży kiedy bylan w 7tyg i przed, to odciąć głowę i dwie różne osoby. Pamiętam jak idąc do lekarza w 8tyg na potwierdzeniu ciąży, najpierw weszły moje piersi potem ja ahahahaha :D

Do góry