B
bibiU
Gość
Dziś dokładnie jest 9+1Biedronka współczuję Ci z całego serca :-(
Trzymaj się :-*
A który to tc jeżeli można wiedzieć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś dokładnie jest 9+1Biedronka współczuję Ci z całego serca :-(
Trzymaj się :-*
A który to tc jeżeli można wiedzieć?
Wszystko było ok nic nie czułam złego na pierwszej wizycie wszystko było ok, lekarz mówił że dobrze to wszystko wygląda. Ciąża zatrzymała sie wedlug usg gdzies na 6 tyg, nie zdazylam zobaczyc ani zarodka ani sercaBoże nie może mi się to pomieścić w głowie.
Najpierw Gosica teraz Ty :-(
Ja dziś mam 8t5d i też drrze ze strachu ze może być coś nie tak. Chyba do następnej wizyty wszystkie paznokcie obgryze.
A jeżeli mogę Cię jeszcze zapytać to czulas że coś jest nie tak czy wszystko było ok?
Współczuje bardzo zdaje sobie sprawe ze inni wiecej przeszli. Musze poprostu to przeżyć i przebolećBiedronka 0506 bardzo mi przykro.Życzę dużo sił żeby przetrwać ten trudny okres.
Moja 2 ciąża zakończyła się cc w 29tc.Synuś żył 3dni.
super, że zwróciłaś mi na to uwagę dziękujęMojej najstarszej też dziś 'odwala' [emoji849] ale to tylko dlatego że tatuś pracuje dziś z domu i z tej okazji trzeba się drzeć.
Grabcia123 jak pijesz dużo wody, to zwróć uwagę aby związki magnezu i wapnia były jak największe.
Alex811 gratulacje i powodzenia.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom