reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Boże nie może mi się to pomieścić w głowie.
Najpierw Gosica teraz Ty :-(
Ja dziś mam 8t5d i też drrze ze strachu ze może być coś nie tak. Chyba do następnej wizyty wszystkie paznokcie obgryze.
A jeżeli mogę Cię jeszcze zapytać to czulas że coś jest nie tak czy wszystko było ok?

Boże nie może mi się to pomieścić w głowie.
Najpierw Gosica teraz Ty :-(
Ja dziś mam 8t5d i też drrze ze strachu ze może być coś nie tak. Chyba do następnej wizyty wszystkie paznokcie obgryze.
A jeżeli mogę Cię jeszcze zapytać to czulas że coś jest nie tak czy wszystko było ok?
Wszystko było ok nic nie czułam złego na pierwszej wizycie wszystko było ok, lekarz mówił że dobrze to wszystko wygląda. Ciąża zatrzymała sie wedlug usg gdzies na 6 tyg, nie zdazylam zobaczyc ani zarodka ani serca

Nie denerwuj się jak juz serce zobaczylas to ryzyko poronienia spada

Biedronka, tak mi przykro. Wiem, co teraz czujesz. Ja raptem cieszyłam się ciąża przydziel i dzisiaj niedawno dostałam krwawienia, ale Ty bardziej oswoiłeś się z ta myślą bo miałaś zdecydowanie więcej czasu. Mam nadzieje, ze u Ciebie pomyłka i ciąża nadal będzie się rozwijała. Trzymaj się dzielnie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka tak mi przykro [emoji22]
Ja w prawie 7 tc to przeszłam i się nastawiłam ze w styczniu rodzę ze powiem rodzinie itd. Człowiek niestety to przeżywa. Mam nadzieje ze szybko zapełnisz pustkę jak ja [emoji8]
Gosica ja krwawiłam tez dłużej i niestety ale dość intensywnie. Nie miałam boli żadnych akurat. Przy Tym pierwszym poronieniniu zaraz miałam wyrzut jajka i owulacje. Dosłownie trzy dni po krwawieniu poronnym miałam sexy i zaszłam zaś w ta ciąże. Gin kazała mi odczekać jeden cykl ale nie pomyślałam ze tak szybko jednak zajdę i owu odrazu. Druga tez zaraz straciłam. Krwawiłam 7 dni i te krwawienie poronne było jak @ i owu miałam w 18 dc. Odpuściłam cykl bo bałam się powtórki. Wtedy dostałam @ i clo poszło w ruch i już zaraz rodzę [emoji7]
Alex witaj i gratuluje. Współczuje przeżyć. Teraz to musisz mieć strasznego stresa skoro tak późno straciłaś dzidziusia. Aż sobie tego wyobrazić nie umie. Sama strasznie przeżywałam i się martwiłam moimi poronieniami ale już później nie myślałam o tym. A Ty pewnie do rozwiązania będziesz się zamartwiać. Życzę dużo siły, napewno Aniołek do Ciebie wróci

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Biedronka strasznie mi przykro, wiem co czyjesz.
Ja mialam owulacje po 16 dniach, czyli mozna powiedzieć, ze normalnie i od razu za szłam w ciążę.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mojej najstarszej też dziś 'odwala' [emoji849] ale to tylko dlatego że tatuś pracuje dziś z domu i z tej okazji trzeba się drzeć.
Grabcia123 jak pijesz dużo wody, to zwróć uwagę aby związki magnezu i wapnia były jak największe.
Alex811 gratulacje :) i powodzenia.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
super, że zwróciłaś mi na to uwagę :) dziękuję;)
a możesz jakaś polecic? bo ja patrze i widze ze np muszynianka moze byc ok

Do góry