reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny ,mnie nie ma bo maz wolne mial , i problemy z autem nam sie "narodziły" ,i kombinowalismy na szybciocha bo nikt nie mogl tego nam ogarnac, maz troche marudzil ze na tel siedze [emoji14] , ja of course juz dzis zatestowałam -9dpo [emoji23],no nic nie widze , mam 2 dipy 5 dpo i 8 dpo, takze poczekam killa dbi i zatestuje znowu, ale juz nastawiona jestem na czerwiec , troche przynamniej odpoczniemy od tych calych staran

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luisa, szyszki spokojnie mąż może brać. Będzie lepiej spał, stanie się wręcz ostoja spokoju [emoji12]
Z ta ovu tojestem ciekawa,myśle najpóźniej będzie jutro. Ale zobaczymy. Z góry dzięki za kciuki. PH ładnie się utrzymuje, wiec jest ok[emoji6]
Leeleeth, podziwiam ze dajesz radę z taka gromadka. Pewnie jest to kwestia organizacji, i tak szacun [emoji123]
Babygirl, będziemy bić po łapach [emoji12] fajny pomysł z trampolina. Mój salon za mały na takie cuda.
Miciurka, szkoda ze nic nie widac. Może jeszcze za wczesnie. Nie przestaje trzymać kciukiow.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Luisa, my też "chodzimy po meblach" hahaha bo cały salon zastawiony gigantem, ale serio widzę różnicę. Im nie wystarczają zajęcia np muzyczne czy językowe, ani spotkania z innymi dziećmi i mamusiami, tzn mega szybko się po nich regenerują. Latem dni mamy zapełnione całkowicie, a jednak zimą możliwości są ograniczone. Choćby to, że latem wyrzucę ich do ogrodu i niech szaleją. A teraz ta trampolina jak zbawienie. Znudzi im się pewnie niedługo to złożymy i wymyślę coś innego ;)

Dziewczyny ja mialam w styczniu usuwany pecherzyk żółciowy i moze poprostu hormony mi sie jakos pozmienialy i wydluzyla sie faza lutealna poprostu, jakos nie wydaje mi sie bym mogla zsisc w ciaze z sexu 5 dni przed owulacja, juz mysle za stara jestem na takie rzeczy ;) W ostatnia ciaze zaszlam po 9 miesiacach starań gdzie staralismy sie w sama owulacje i tyle zeszlo wiec tu 5 dni przed owu to raczej tego nie widze ;)
Milego dnia wszystkim

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Uwielbiam góry!!! Wbijam sie bo ciebie ma kawę [emoji2]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Zapraszam serdecznie :)
Ja widzę góry plus sztucznu zalew plis słońce :) naprawdę odzywam bo ja z tych co żyją przy min +20* [emoji23][emoji41]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Baby_girl- tak poczułam ze o mnie mowa, ha

Leeleeth-wspplczuje to maja chłopy siłe zupelnie jak moi [emoji23]

Gosica-mam nadzieje ze ty juz po staraniach! Jesli nie to szybko!:) działaj

Akurat mam kolezanke co z "bezowulacyjnego" cyklu ma corke[emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cykl mi namieszał w głowie. Wczoraj seksy bo już „bezpieczny” czas, jutro miała byc @ a tymczasem temp w górę i śluz płodny. I to taka ilość, ze myślałam, że @ przyszła! Totalnie sie pogubiłam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam :)
U mnie dziś tak piękny dzień że nie mogę na dupie usiedzieć. Słonko święci,na termometrze +10. Okna umyte,rozwiesiłam trzecie pranie i usiadłam na kawę.
szczypiorkowa ja też z tych ciepłolubnych jak typowa lwica.
Leeleeth a która tu już masz owulacje w tym cyklu?:o

reklama
Do góry