reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mihasia minimum to 12 tygodni niestety. 6 tyg to dieta chłopczykowa. A przy LE to właśnie zalecają 12. Mniej i bardziej restrykcyjne niby nie dawały lepszych rezultatów

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Imama czyli jak jestem od początku stycznia na diecie, to nawet jak bede jadla np 3 posilki troszke bardziej obfite przez tydzień (powiedzmy 1800 kcal) to nie przerwe tych 12 tyg? A co z alkoholem? Wiadomo bardzo kaloryczny jest...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wliczam do puli kalorycznej [emoji6]
W sensie dopisuje do posiłku np kolacji albo do przekąsek i tak mi apka liczy [emoji6]

Imama ja też mam BMI 17 to źle na chłopca? Tyle że ja nie umiem przytyć ale jem wysoko kaloryczne posiłki, śniadań nigdy nie opuszczalam niczego sobie nie odmawiam. Absolutnie nie jestem fit, nie uprawiam żadnych sportów. Nie przepadam za mlecznymi produktami typu jogurty sery. Pije dużo herbaty czarnej (kocham).
Nie bardzo zrozumiałam Twój wpis o Atomic to ona ma córkę z diety bogatej w potas czy synka? Jeszcze raz napisz.

Miciurka ja też widzę cien[emoji4] identycznie miałam z córką dopiero 3 dni po kreski jak należy.

Szczypiorkowa ale jestem ciekawa Twojego testowania. Zazdroszczę spokoju i humoru jaki posiadasz. Ja pewnie bym siedziała jak na szpilkach czy się udało A potem do porodu żyła w tej okrutnej nadziei czy to on czy ona. Najgorsze że ja naprawdę nie umiem nawet wyobrazić sobie że rodze chłopca to jest dla mnie takie marzenie nieosiągalne jak lot na księżyc.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasia wiaodmo ze czasem wyskoczą święta czy właśnie wakacje. Ale staraj się trzymać. A jak coś jednak za dużo to się nie przejmuj bo tez są inne czynniki jakby nie było [emoji6]
No a alkohol tez się właśnie liczy do kcal. I jest dziewczynkowy wiec pij na zdrowie hehe
Kinga tu chodzi otwartości odżywcze. Jak podjadasz i jesz wysokobiałkowe i tłuszczowe posiłki to plemniki XY się będą cieszyć a w diecie dziewczynkowe znów chodzi o to żeby organizm był na najniższych wartościach bo to wytrzymują tylko niby XX.

Bety nie mam mozliwosci zrobic

No oby corka z tego była bo z chlopakami mi od razu kreska wyskoczyła i to juz kolo 10 dpo . Teraz 12 dpo a tu taki cienias.. ciekawe ...

Hm jest jeszcze opcja wadliwego testu
Mysle ..

1518105741-60110e3a8b399e15-aaaaaa.png

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To moze podobny patyk na testach bo duzo takich jedbak jest , ale ponoc maz widzi tez takze nie jestem Pier...olnieta [emoji23][emoji85] buhaha

No nic zobaczymy za 2 dni,

Gosica 12 dpo

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie każda z nas na forum jest pierd###a [emoji23] @Miciur-ka ja wierze ze się udało obędzie wszechobecny pink! [emoji7]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry