reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa a nie ma tam u Ciebie jakiegos super super doktora od usg? Hmmm ja specjalista nie jestem ale z tego foto to moze byc i chlopak i dziewczyna wedlug mnie

reklama
U najlepszego to byłam na prenatalnych, i nie wiem czy jest sens isc do niego powtórnie. Sama nie wiem. Czy da sie umowic tylko na okreslenie plci : )
Mam z 12tc ale z tego co sie dowiedzialam to nic tam nie widac, i okreslanie z nuba z rowno z 12 moze byc nie prawidlowe bo jest za wczesnie

To zdjecie jest dupka do ekranu no nawet po stopach sądząc. Wiec moze siurek sie schowal albo przykleil do jajek no tak jak mowie specjalistą nie jestem

Szukalam na necie podobnych zdj z usg i jak bat jest ze dziewczynki maja 3,2 kreseczki
1507374411-aaaaaa.jpeg
1507374418-aaaaaa.jpeg
1507374423-aaaaaa.jpeg
a chlopcy...
1507374436-aaaaaa.jpeg
1507374444-aaaaaa.jpeg
1507374453-aaaaaa.jpeg

Podziwiam Was z tym odczytem z usg, ja tam nic nie widzę [emoji55]

Siedzę i rozmyślam jak to było z chłopakami i jak mogę odmienić sprawę. Hehe tylko u mnie takie buty, ze nie pilnowałam specjalnie cyklu, tak mniej więcej kiedy owu i kiedy termin @
Ja cała nadzieje w clo pokładam, trochę w diecie, i liczyłam na to zakwaszanie ale jeśli piszecie, że to nie koniecznie to już sama nie wiem...
Zazdroszczę Wam, że już tak żyjecie staraniami [emoji3]
Ja bym tez już chciała, najlepiej byc po usg potwierdzającym płeć [emoji3][emoji3][emoji3][emoji23][emoji23][emoji23]

@Imama a gdzie w Szczecinie będziesz robić to usg? Wpadaj na kawkę [emoji477]️

@Ana87 normalnie nie mogę przeżyć Twojego przypadku, tak się cieszę, że sobie nie wyobrażasz!!!
Niech Malutka pięknie rośnie!
Jak reakcja męża na córcię?

@Millo, wkrótce uwierzysz, gdy Twoja córeczka będzie już z Tobą! Przypomnij na kiedy masz termin?

Bardzo sie cieszę, ze trafiłam do Was dziewczynki [emoji8][emoji8][emoji8]
Dajecie mi nadzieje i sile, naprawdę każdej kibicuje całym sercem [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleeth- bardzo mi milo ze tak piszesz :* naprawde w to nie dowierzam...nie mówiłam nawet mężowi jeszcze chce poczekać co powie inny lekarz 23pazdziernika.wtedy napewno bede skakać pod niebo:) Dziewczyny mam pytanie - troche sie martwię.lekarz wspomniał ze iloc wod płodowych jest w najniższej normie.pytal ile pije itp. Czy któraś tak miala? Imama- kolej na Ciebie.mysle ze z nuba wylapiesz różowa plec:) tego Ci życzę.

Kitqa z potty shot bym powiedziała ze u Ciebie to dziewczynka. W którym tc było robione? Później już są bardziej bułeczki niż kreseczki.
Ana87 dziękuje. Mam nadzieje ze dołączę do Ciebie bo u Ciebie naprawdę będzie córeczka [emoji7]
Leeleeth mam wizytę w DIAGEN PREDIAG bo tak na forach wyczytałam ze polecają. Ja będę taka załatana bo tam jedziemy 4 h w jedna str a na 16 badanie później jakieś zakupy i czasu na nic nie będzie. Ale dziękuje chętnie bym wpadła [emoji6]

Kitqa No u Ciebie nogi dość złączone wiec sama nie wiem. Nie ma co chyba już na usg specjalnie iść. Musisz poczekać do porodu może będziesz miała niespodziankę życia- czego Ci bardzo życzę!

Ana87 ja miałam z 1 synkiem mało wód plodowych i lekarz pytał wlaśnie ile pije i mowil ze muszę pic choćby mi się nie chciało. Dostałam wtedy jeszcze magnez i nospe. Na każdej wizycie robił usg sprawdzając ilość wód plodowych czy nie maleje ale na szczęście zaczęło po malu przybywać tych wód ale pic musiałam dalej jak najwięcej.

reklama
Imama to był 21/22tc i zarazem najszersze rozchylenie nóżek : ) trzymam się teorii że dziewczynki są wstydliwe i nic nie pokazują ;p
Owszem ok 30tc są bardziej bułeczki niż kreseczki ale z tym że jest bułka z jedną kreską przez środek jak bułeczka właśnie :) takie zdjęcie ma moja starsza córka
Ana87 u Ciebie są 3 kreseczki więc nie masz się co martwić :) jest córeczka jak nic.

Do góry