reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie jesteście same w obsesji... Ja tam wszedzie widze malych chlopcow i rodzicow z "parkami" wiecej jest rodzin z chlopcami lub z parkami wlasnie niz z dwiema dziewczynkami hmmm
Niby wiem ze mamy miec druga dziewczynke ale jakoś nie wierze w to bo nie widzialam narzadu :( tylko ufam "na slowo" lekarzowi, ktory z reszta mowil tez ze to chlopiec :/ Nie mam jasnosci sytuacji. Wiem, że to chore, nikomu o moich obawach nje mowilam... a nieee tylko siostrze. Dobrze ze ją mam. I ciesze sie ze moja corka tez bedzie ją miec ^^
Nawet pokusilam sie azeby na IG zapytac dziewczyny o zdanie odnosnie plci to dostalam info, że potwierdzaja chlopaka.
Szukam pewnosci na dziewczynke a dostaje batem w twarz :(
Wiec dobrze was wszystkie rozumiem

Bierdonka progesteron wyższy to podobno na dziewczynkę ale wg Atomic wszystkie hormony powinny być niskie. Ale nie ma co patrzeć na progesteron bo niski to bardzo niedobrze. Ja miałam niski. Brałam po owu w kapsułkach na podwyzeszenie. Do teraz zreszta biorę.
Beta to ja w 9 i 11 dpo robiłam ale właśnie 10-12 i 11-13 chyba jest Ok i to te wczesne bety chodzi o ile się nie mylę. Maziajka ekspertka od bety [emoji6]
Kitqa kurde No dziwne to bardzo! Kiedy masz następne usg, i który to będzie tc?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama no lipa straszna. Kolejna wizyta w 31tc 25.10 ale nie wierze ze dotane jasny dowod na plec bo gin ma slaby sprzet o wieczny brak czasu.
A jesli chodzi o tarocistke, cos tu czytalam ze ktoras chciala to ja mam do niej kontakt. Z tego co kojaze to 3 dziewczynom prawidlowo okreslila plec a tylko mnie sie pomylila :( wiec jak ktoras chce to zapraszam po kontakt do niej : )

Maziajka, niezła historia! Już niebawem się dowiemy ;) miejmy nadzieje ze autorka artykułu OK.11 października podzieli się kolejnymi wynikami badań.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Biedronka prenatalne u innego, ktory w 12t0d powoedzial ze nie bedzie strzelal bo jest za wczesnie. W 20tc powiedzial ze chyba dziewczynka patrzac na dziecko z profilu! Z potty shota nie stwierdzal bo dziecko zbyt mocno sie ruszalo i mialo zacisniete nozki :( ze zdj z tej wizyty z 3D moja gin powiedziala ze chlopak, aby za chwile na monitorze powiedziec ze raczej dziewczynka :( gdzie nie widac 3kresek, tylko ... Pokaze wam:
1507373447-aaaaaa.jpeg

Moze byc z tego dziewczynka ? ?

reklama
Imaama sama bylam w szoku;Dniezle jaja:D

Kitga a masz zdjecie z 12 tc?wg mnie to dziewczynka patrzac na to potty shot.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry