reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosica coś ona mi gadała o tym łożysku ale mój niemiecki niby dobry ale specjalistycznego tak całkiem nieraz nie zrozumie. Zrozumiałam tylko o krwiaku a może na to uwagi nie zwróciłam. Dopiero Polozna poczytała bo ta ma takie pismo ze się nie odczyta co tam napisane.
Staraczek dużo ale coś się niektóre nie odzywają. JesCze jest Buniczek Kruszynka Sanzak Monia [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama u mnie dziś 5 dpo. Nie poddaje się bo będę dalej walczyć o swoje marzenie ale na chwilę obecną muszę dac sobie czas bo zaczynam dosłownie swirowac. Myślałam że tylko ja mam taką "obsesję" ze wszędzie w koło widzę same dziewczynki ale na szczęście nie jestem sama z tym bo już zaczynałam się martwić że coś ze mną jest już nie tak ;-)
No właśnie dziewczyny gdzie się podziewacie?
Tyle nas tu było a teraz na palcach można policzyć.

Imama, rozumiem to już specjalistyczne słownictwo, czasem może cos umknąć.
Marzycielka, ja tez się pocieszam ze swoją obsesja nie jestem sama, na pewno w grupie raźniej ;)
Miłej soboty! [emoji8]

Marzycielka to kciuki wielkie za Twoje dwie kreseczki!
Ja to dziewczyny się tego boje- właśnie takiej trochę obsesji. Ze wszędzie się wypatruje tych dziewczynek. Patrzę na rodziny czy maja parke czy takiej samej płci dzieci itd. Wolałabym nie czuć i nie przejmować się takimi rzeczami. Najgorsze jest to ze nagle wszystko mozne prysnąć i tej córy poprostu nie będzie się miało. Póki jest nadzija jest Ok ale później No pewnie taki smutek już długo zostanie...
ja to już długo omijam różowe działy.
A najgorsze jest to jak widzę jakieś chore dzieci na fb lub innych stronkach to poprostu nie mogę w głowie sobie tego poukładać dlaczego człowiek przejmuje się taka głupota jaka jest płeć dziecka.

reklama
O jakie jaja Maziajka Haha No ale nie do śmiechu dla niej! Wszędzie pisze ze lepiej z krwi niż nawet samo usg. Ale jak widać dopiero po urodzeniu możemy mieć pewnosc. Ciekawa tez jestem końca!
Tutaj pare znajomych robiło te testy typowo na płeć już nawet bez badan na trisomie i No nie słyszałam o pomyłkach.

Do góry