reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kitqa sama nie wiem skąd tam aż takie wielodzietne rodziny. Nawet jak śledzę na fb ta grupę ramzi to serio ciężarne są i mega dużo dzieci maja a młode
Może nam będzie jeszcze dane. Ja bym chciała córeczkę ty synusia no tak to jest. Szkoda ze wymienić się nie idzie [emoji6]
Monia to kciuki za kolejny cykl.
Gosica i za twoje jutrzejsze testowanie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Majorcia, dziękuje za pamięć! Niestety test negatywny;(
Czekam teraz na okres i przygotowujemy się do kolejnego cyklu.

Imama, tak kolejny cykl przede mną i duże nadzieje.Zdecydowalam się na clo, pojutrze idę do lekarza, wiec myśle ze mi przypisze-na wiosnę sugerowała mi ten lek, sale perspektywa bliźniaków mnie powstrzymała od decyzji na tak. Przy clo zechce pójść na monitoring.

reklama
Gosica super ze zdecydowałaś się na clo. Do tego monitoring wiec lekarz będzie widział ile tam pęcherzyków jest. Chociaż widzisz Atomic pisała ze dziewczyny nawet po monitoringu miały bliźniaki także dla mnie to niezrozumile.
Biedronka tu na forum chyba nikt tak clo nie stosował jedynie ze przy problemach z owulacja. Ale czytałam i jest dużo chłopców. Wiec same clo nie da gwarancji

Do góry