Gosica
Fanka BB :)
Imama, dlatego z niecierpliwością czekam na Twoje usg i nuba wydaje mi się ze uwarunkowania mamy podobne. Mężowie wysoki testosteron, mój mąż tak jak Twój już od dłuższego czasu na OLE, Lukrecji i od tyg szyszkach. Tak mnie kusi żeby ponownie zrobił sobie badania testosteronu. Mam nadzieje, ze tendencja spadkowa ostatnio w sierpniu mial 20% niżej od poziomu sprzed suplementacji.
U mnie tez poprzednie ciaze łatwo przyszły pomimo j&d dlatego podobnie aż tak w to nie wierze.
Biedronka, pewnie lepiej na początku ostrożnie a potem jakby co już szeroko
Ja podobnie najpierw umierałam siena o+12, trochę czasu mi zajęło zanim uświadomiłam sobie ze ten czynnik chyba nie gra to tak dużej roli.
Imama, z tego co pamietam clo podwyższę estrogeny ( mniej śluzu, generalnie wysusza), ale tez podnosi testosteron.
Czyli jak przymierzam się do clo to niczego nie mogę łykać? Wcześniej brałam castagnus, Vitex, bcomplex, oczywiście kwas foliowy, magnez. Czyli wszystko mam odstawić? Mąż standardowo ole, szyszki i lukrecja?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie tez poprzednie ciaze łatwo przyszły pomimo j&d dlatego podobnie aż tak w to nie wierze.
Biedronka, pewnie lepiej na początku ostrożnie a potem jakby co już szeroko
Ja podobnie najpierw umierałam siena o+12, trochę czasu mi zajęło zanim uświadomiłam sobie ze ten czynnik chyba nie gra to tak dużej roli.
Imama, z tego co pamietam clo podwyższę estrogeny ( mniej śluzu, generalnie wysusza), ale tez podnosi testosteron.
Czyli jak przymierzam się do clo to niczego nie mogę łykać? Wcześniej brałam castagnus, Vitex, bcomplex, oczywiście kwas foliowy, magnez. Czyli wszystko mam odstawić? Mąż standardowo ole, szyszki i lukrecja?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom