reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama dobrze ze mówisz bo kiedyś właśnie kawa była zakazana tu na forum przy planowaniu corki a teraz wiem skąd mam 2 synow skoro nigdy jej nie piłam :D właśnie czy ta kawa może być rozpuszczalna? Jaka Ty piłaś ;)?
Co do zielonej herbaty ja z kolei czytałam ze ona jest chlopczykowa, zdrowa itd Wiec teraz sama nie wiem czy przy planowaniu corki jest zalecana?
Ogólnie ta cała dieta LE łącznie z piciem mięty, kawy i coli zero głównie tyczy się nas kobiet czy facet oprócz suplementów tez powinien stosować się do niej?
Gosica cola zero tez zawiera kofeinę i zakwasza

reklama
Przedstawiam Wam mojego synka :D

Załączniki

• 20170922_172013.jpg
    20170922_172013.jpg
    585,9 KB · Wyświetleń: 75
Przyszlamama, dzięki 3 dni temu kupiłam colę zero i piliśmy z mężem ;) jeśli wyjdzie w miarę na to samo to musze zrobić zapas żeby ta cola zawsze była.
Mikallo, sama słodycz! Piękna fotka.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aleksandra- ja sie nie przygotowywałam -wpadka. Ale pol roku przed juz zmieniłam styl zycia- tak dla siebie - piłam ok 2-3l wody dziennie.przestalam jeść ziemniaki.zaczelam kasze orkiszowa.przestalam solic.pilam tylko zielona herbatę z sokiem malinowym.cwiczylam 3razy w tygodniu cardio przeważnie.staralam sie jeść regularnie co 3h. Lykalam witaminę c1000 i magne b6max. No i tyle.... Z synem drugim było ok 3dni przed owu. Teraz z wyliczeń wpadka tuz przed owu lub w owu.jeszcze nie wiem kto w brzuszku siedzi. Mam nadzieje ze dowiem sie kolo 10pazdziernika. Lekarz :rofl2:w 15tc próbował dlugo podejrzeć dziecko ale sie zaslanialo rączkami:( jak było bokiem to nuba nie widziałam ale powiedział ze nic nie sterczy- co dla mnie nic nie znaczy- bo mógł leżeć akurat :cool2:

w 13tc jak robiłam usg panstwowo to próbowałam nuba wypatrzec .dziecko było bokiem ale nie widziałam dokladnie.w pewnym momencie zniknęły nogi i pojawiła sie taka dosc dluga kreska ------ i nogi sie pojawiły i wszystko zniknęło.zdjęcia nie mam

Przyszłamama facet to tylko kozę dodać mleko sojowe, bieganie i palenie papierosów. To wg Atomic może pomoc. A kawę ja piłam z ekspresu. Nie wiem jak to jest z rozpuszczalna szczerze.
Wg wcześniejszych zaleceń kawa była zabroniona ale ze względu na to ze może wypłukiwać wapno i magnez. Dltego dziewczyny nie Piły. Herbata zielona czerwona to jest chłopczykowa. Ja mega ilości piłam.
Gosica trzeba to jednak pare tyg zacząć możesz spróbować pic jak negatyw będzie bo nie wiadomo ile to potrawa.
Mikallo 3 stosunki w płodne to super chłopczykowe. Widzisz może szczęście a może coś dopomogłas. Chia ja jem w ciąży. Myśle ze nie ma przeciwskazan.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry