reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imamaa kciuki za jutrzejszą wizyte:-) wiem, że Shettles został obalony ale czemu próbowałaś 5 dni przed owu? Ja czytałam, że 2-3 przed owu

reklama
Gosica myśle ze T nie podskoczy przy pierwszym stosunku z zabezpieczeniem. Tylko nie stresuj męża i nie mów o tym bo napewno to tez przezywają na swój sposób. Ja mam dużo replensa ale widzisz byłam w pl to bym Ci przysłała żebyś miała chociaż na teraz. Ale już dojechaliśmy do Niemiec. Nie wiem czy kąpiel nie musi być 2 h przed gdzieś czytałam. Ale nie wiem dokładnie.
Majorcia to bardzo tanio płaciłas. A ile aplikatorow miałaś za te 25 zł?
Kruszynka hehe ja bym dawno testowała ale jak umiesz wytrzymać to super będziesz miała gruba kreseczkę [emoji6]
Biedronka dziękuje za kciuki przydają się. miałam taka książkę o planowaniu płci dziecka i tam było żeby zaczynać od 10 dni przed i z każdym miesiącem zmniejszać o jeden dzień. Zaczęłam od 8 dni a później wiadomo owu różnie była bo czasem się opóźniła i dupa. Także dlatego to trwało.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama - przy synu albo pierwszy albo drugi cykl ale naprawdę jakoś szybko niestety cierpię na masywny zanik pamięci jeśli chodzi o starania mam wszystko zapisane hehe, Ale seks był często , Tylko że dieta zakwaszanie, sylk , irygacje,suplementacja itp. Ale widzisz nic to nie dalo, teraz jakbym miala.probowac to chyba faktycznie raz, z mężem po kąpieli i drinku, bioracym szyszki chmielu itp.
Ja znam masę osób co 5-4 dni przed owu mają synów że to szok a tyle kobiet co z owulacji dnia mają córki - już serio nie wiadomo o co chodzi :)

Kruszynka-moim zdaniem zatestuj i tak co ma być to będzie - nie ominie cię to ;)
Będzie dobrze! :)

Gosica- myślę że przed dzień było by akurat z rephresh, bo na GD czytałam że co niektóre laski co 2 dni to używają nie co 3,

Dzięki :) oby mi szybko przeszło bo dzieci na karku ;) heh

Majorcia- za całe opk?jak tak to tanioo, A jak tam twoja maleńka ? Ty masz 3 synów tak ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica myśle ze T nie podskoczy przy pierwszym stosunku z zabezpieczeniem. Tylko nie stresuj męża i nie mów o tym bo napewno to tez przezywają na swój sposób. Ja mam dużo replensa ale widzisz byłam w pl to bym Ci przysłała żebyś miała chociaż na teraz. Ale już dojechaliśmy do Niemiec. Nie wiem czy kąpiel nie musi być 2 h przed gdzieś czytałam. Ale nie wiem dokładnie.
Majorcia to bardzo tanio płaciłas. A ile aplikatorow miałaś za te 25 zł?
Kruszynka hehe ja bym dawno testowała ale jak umiesz wytrzymać to super będziesz miała gruba kreseczkę [emoji6]
Biedronka dziękuje za kciuki przydają się. miałam taka książkę o planowaniu płci dziecka i tam było żeby zaczynać od 10 dni przed i z każdym miesiącem zmniejszać o jeden dzień. Zaczęłam od 8 dni a później wiadomo owu różnie była bo czasem się opóźniła i dupa. Także dlatego to trwało.

Tylko 3

;)
Imama - przy synu albo pierwszy albo drugi cykl ale naprawdę jakoś szybko niestety cierpię na masywny zanik pamięci jeśli chodzi o starania mam wszystko zapisane hehe, Ale seks był często , Tylko że dieta zakwaszanie, sylk , irygacje,suplementacja itp. Ale widzisz nic to nie dalo, teraz jakbym miala.probowac to chyba faktycznie raz, z mężem po kąpieli i drinku, bioracym szyszki chmielu itp.
Ja znam masę osób co 5-4 dni przed owu mają synów że to szok a tyle kobiet co z owulacji dnia mają córki - już serio nie wiadomo o co chodzi :)

Kruszynka-moim zdaniem zatestuj i tak co ma być to będzie - nie ominie cię to ;)
Będzie dobrze! :)

Gosica- myślę że przed dzień było by akurat z rephresh, bo na GD czytałam że co niektóre laski co 2 dni to używają nie co 3,

Dzięki :) oby mi szybko przeszło bo dzieci na karku ;) heh

Majorcia- za całe opk?jak tak to tanioo, A jak tam twoja maleńka ? Ty masz 3 synów tak ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki tak mam trzech synów i córeczkę
Moja malutka jest kochana teraz w środę kończy roczek i już biega wspina się na drzwi i chyba wpływ chłopaków nie pozwoli mi zrobić z niej damy mój m się śmieje że to Marcel (bo takie imię miałam dla chłopca wybrane) w damskiej skórze i że to wszystko przez te moje szamańskie zabiegi;)

Ostatnia edycja:
Kruszynka ta niepewność jest jeszcze gorsza ja nigdy nie testowałam po nocy bo mi nie wychodziły na początku a jak robiłam później to już były bladziochy

Imama, doceniam Twoje chęci. Cóż, jutro podzwonie po aptekach, mam nadzieje ze namierze te żele.
Wiesz, muszę najpierw zacząć od skrajnych opcji. Kąpiel musi być, może rzeczywiście 2h przed stosunkiem wyalienowany się w cieplej widzie, 38 stopni wystarczy?;)
Biedronka, chyba miałam tez te sama książkę co Imama. Tez planowałam działać z dużym odstępem. W życiu bym nie pomyślała, ze skonie się do stosunku bliżej ovu ;)
Miciurka, dlaczego stosunek po drinku? Obniża to testosteron?;) Ja swojemu mężowi zaczęłam dawać dodatkowo szyszki chmielu, nawet nie pytał co gotycko łyknął. Widzę, ze tez jemu zależy żeby mieć księżniczkę do kompletu.
Majorcia, jeśli dziewczynka wychowuje się pośród chłopców to nie ma bata, 100%dama nie będzie. Chyba ze z czasem jej się odmieni jak pójdzie do przedszkola.

Gosica- nie pamietam czemu ,wyczytałam na GD.ze alko zalecane dla kobiety np lampka wina tu i tam., a dla faceta moze być jakiś drink przed staraniami , dla kobiety generalnie tez ogólnie alkohol zalecany ale duzo dziewczyn pisze ze wina piły, znajdę linka to ci wyślę :) ,

Majorcia- to normalne jak ma.tylu braci ze będzie wariowac hihi :) , ty chyba tu kiedyś wklejalas swoje starania co nie ? Jaka metoda się starałas przypomnij? Tylko ty czy mąż też coś brał ? Coś tam pamiętam ze kiedyś pisałaś ale serio nie pamiętam już :D

Wszystkiego Najlepszego dla malutkiej!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ps. Może po alko tez jest jakieś osłabienie plemników może o to w tym chodzi , wygrzebie na GD to wkleję ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry