B
bibiU
Gość
Imamaa kciuki za jutrzejszą wizyte:-) wiem, że Shettles został obalony ale czemu próbowałaś 5 dni przed owu? Ja czytałam, że 2-3 przed owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz to już po ptakach termin @ mam w środę także może jutro rano, będzie wtedy14/ 15 dpo. Boję się testować z późniejszego moczu, od wczoraj ciągle sikam w nocy nawet wstawalam więc rozrzedzony jest mocz.Kruszynka, testuj będziesz wiedziała na czym stoisz!
Tylko 3Gosica myśle ze T nie podskoczy przy pierwszym stosunku z zabezpieczeniem. Tylko nie stresuj męża i nie mów o tym bo napewno to tez przezywają na swój sposób. Ja mam dużo replensa ale widzisz byłam w pl to bym Ci przysłała żebyś miała chociaż na teraz. Ale już dojechaliśmy do Niemiec. Nie wiem czy kąpiel nie musi być 2 h przed gdzieś czytałam. Ale nie wiem dokładnie.
Majorcia to bardzo tanio płaciłas. A ile aplikatorow miałaś za te 25 zł?
Kruszynka hehe ja bym dawno testowała ale jak umiesz wytrzymać to super będziesz miała gruba kreseczkę [emoji6]
Biedronka dziękuje za kciuki przydają się. miałam taka książkę o planowaniu płci dziecka i tam było żeby zaczynać od 10 dni przed i z każdym miesiącem zmniejszać o jeden dzień. Zaczęłam od 8 dni a później wiadomo owu różnie była bo czasem się opóźniła i dupa. Także dlatego to trwało.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama - przy synu albo pierwszy albo drugi cykl ale naprawdę jakoś szybko niestety cierpię na masywny zanik pamięci jeśli chodzi o starania mam wszystko zapisane hehe, Ale seks był często , Tylko że dieta zakwaszanie, sylk , irygacje,suplementacja itp. Ale widzisz nic to nie dalo, teraz jakbym miala.probowac to chyba faktycznie raz, z mężem po kąpieli i drinku, bioracym szyszki chmielu itp.
Ja znam masę osób co 5-4 dni przed owu mają synów że to szok a tyle kobiet co z owulacji dnia mają córki - już serio nie wiadomo o co chodzi
Kruszynka-moim zdaniem zatestuj i tak co ma być to będzie - nie ominie cię to
Będzie dobrze!
Gosica- myślę że przed dzień było by akurat z rephresh, bo na GD czytałam że co niektóre laski co 2 dni to używają nie co 3,
Dzięki oby mi szybko przeszło bo dzieci na karku heh
Majorcia- za całe opk?jak tak to tanioo, A jak tam twoja maleńka ? Ty masz 3 synów tak ?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom