ana.
Fanka BB :)
Dzieki za kciuki przydały sie napewno no niestety płci nie znam, próbował i przez brzuch i dopochwowo i nie szło dojzec co chowa tam miedzy nóżkami, no trudno cierpliwy był gin i dlugo ogladalismy brzdaca, ale niestety nie wiem nadal, ale najwazniejsze ze dzieciatko zdrow, badania wszystkie wyszly ok i wiem juz ze bede miala cesarke, powiedzial mi dzis, ze nie beda mnie meczyc bo porody zawsze z jakimis komplikacjami, a ostatnio cesarka nieplanowana, wiec kwalifikuje sie do ciecia, nastepnym razem bedziemy omawiac wiecej szczegolow mnie to cieszy, bo sumie ja chcialam teraz cesarke, lepiej znioslam ten porod jak pierwszy.naturalny, mimo ze teraz tez sie męczyłam.
Asa ruchy mam delikatne bardzo, czasem caly dzien nic, mowilam mu, powiedzial ze to nic zlego mam jeszcze czas, a na usg dzieciaczek ruchliwy i dlugonogi odpychał sie machał raczkami ja nic nie czulam.
Asa ruchy mam delikatne bardzo, czasem caly dzien nic, mowilam mu, powiedzial ze to nic zlego mam jeszcze czas, a na usg dzieciaczek ruchliwy i dlugonogi odpychał sie machał raczkami ja nic nie czulam.