reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jak dla mnie z czaszki to chlopak, ale teoria czaszki nie jest perfekcyjna (mnie z niej tez wychodzi chlopak) : )

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Z pierwszego zdj samej główki z teori czaszki to wg mnie dziewczynka. Na drugim coś zamazane i nuba chyba nie widać to raczej nóżka. Lecz gdyby to był nub to tez były bardziej dziewczynkowy.
Dużo lekarzy nie chce określać. Ja zawsze chodziłam do jednego który lubi zgadywać. Kiedy następna wizyta?

No ok z drugiego zdj moze byc dziewczynka : ) czaszka zaokrąglona. Natomiast na zdj pierwszym czaszka plaska długa co sugeruje chłopca. Co daje nam znowu 50/50 :/ jak widac zalezy pod jakim katem ujęto dziecko.

1504895633-aaaaaa.jpeg

Hehe Kitqa a ja znów z pierwszego zdj ze dziewczynka z czaszki. Bo patrz na te zdj co dodałam. Jak płaskie czoło to u dziewczynęk. Pozycja F

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe no to znowu będzie zagadka :) ja niby od początku czuję że dziewczynka ale wiadomo z tym to różnie może być ;)

Kolejna wizyta to już u mojego lekarza prowadzącego i będzie 19 września więc nie wiem czy będzie badal. Niby z miesiączki mam 13 tydzień ale mój lekarz mówił żeby odjąć tydzień ze względu na te długo cykle.

reklama
Witam sie pozna porą, tak @ASA915 dobrze pamietasz jutro mam wizyte rano, stresuje sie dzis troszke.
@Monia0281 trzymac bede kciuki mocnoooo!
Podczytałam was na szybko, mam nadzieje, ze jutro sie dowiem co tam sie chowa u mnie, a co do płci i czestotliwosci seksow to my akurat tym razem bez postu codziennie w dniach okoloowulacyjnych, a ostatni syn z postu jeden raz w owul i jeden po, ale to juz bylo po ptakach, ciekawe jak to sie bedzie mialo teraz, a najbardziej mnie ciekawi nie płec tylko stan zdrowia o to sie matrwie. Dobrej nocy wszystkim aaaa
odnosnie pomyłek płci to mam przykład u mojej kuzynki ktora juz po terminie lezy i czeka na porod w szpitalu, miała miec dziewuszke, a teraz inny lekarz mowi, ze to bedzie chlopiec :D a wyprawke ma rózową! Ciekawe co urodzi.

Do góry