reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo no to jeszcze troszkę:) Ale fajnie pod choinkę będziesz miała prezencik;) i wyprawka prawie gotowa, nic tylko cieszyć się urokami ciąży:)
Imama dzięki. No dokładnie ciężko strasznie trafić, nie wiem może zrobię sobie jakieś hormony jeszcze żeby sprawdzić, ale wykresy mi ładne wychodzą co miesiąc. Nie biorę teraz też za dużo suplementów. Załamki idzie dostać naprawdę.
Marzycielka powodzenia!

reklama
Monia dziękuję i również trzymam kciuki żeby się wam udało ;-)
Imama doradz mi czy działać dziś,test jest prawie pozytywny jutro rano już na bank będzie z tym że wieczorem mąż idzie do pracy i wróci dopiero w sobotę rano.co robić?

Marzycielka a nie dacie rady nad ranem? Nie ryzykowalabym faktycznie jak ma go nie być. Jak nie dacie rady rano to wieczorem bym działała.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czyli jutro rano? Bo o godz 17 jedzie już do pracy i wróci w sobotę gdzieś o 7 rano ale to może być już za późno.
ja bym rano dzialala nam sie nie udawalo gdy testy byly prawie pozytywne.
@Imama mdlosci mijaly stopniowo od dwoch tyg nie mam wogóle,ale lepiej sie poczulam wlasnie juz 12 tyg.
@Monia0281 bardzo mi przykro, czekalam w nadziei, ze wrocisz z dobrymi nowinami, ile czasu sie staracie? tez tak myslalam, ze nam sie nie uda juz , nie poddawaj sie prosze , mamy juz troche latek, dlatego nie czekaj porob badania.

Marzycielka No to rano jak najbardziej. Jak najbliżej pozytywu żeby było. Bo różnie tez kreski ciemnieją i czasem to trwa. U mnie dość szybko zawsze na drugi dzień owu. Wtedy duże szanse na ciąże. A tez już pare cykli działasz wiec pewnie czekasz na kreseczki. Trzymam kciuki!

ja bym rano dzialala nam sie nie udawalo gdy testy byly prawie pozytywne.
@Imama mdlosci mijaly stopniowo od dwoch tyg nie mam wogóle,ale lepiej sie poczulam wlasnie juz 12 tyg.
@Monia0281 bardzo mi przykro, czekalam w nadziei, ze wrocisz z dobrymi nowinami, ile czasu sie staracie? tez tak myslalam, ze nam sie nie uda juz , nie poddawaj sie prosze , mamy juz troche latek, dlatego nie czekaj porob badania.
Dzięki Ana za pocieszenie. No już kilka miesięcy się staramy, nie wiem dokładnie ile bo widzimy się co 2m-ce średnio, ale nie zawsze są te odpowiednie dni :( masakra po prostu

Tak wygląda mój test z 18
U mnie tez na drugi dzień od pozytywu jest owu

Załączniki

• Screenshot_2017-08-31-20-05-09.png
    Screenshot_2017-08-31-20-05-09.png
    456 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Imama, dzięki za linki. Mam podobnie, im więcej czytam w temacie planowania tym mniej w to wierze. Ale w cos trzeba, wiec zagłębiam się w tym temacie.

reklama
Do góry