reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Imama współczuje przeżyć! Człowiek dopiero w takich momentach uświadamia sobie jak wiele może stracić. Zdrówka dla męża i siły dla Ciebie!

@antonia czekamy na wieści po badaniu!

@ana jeśli jesteś w ciąży to postaraj sie cieszyć faktem, że będzie dziecko. To wielki dar, nie każdy może otrzymać. Nie to żebym Cię krytykowała, tylko z doświadczenia mi wyszło, że trzeba sie cieszyć tym co masz.
Ja przy drugim synku załamałam sie, że nie dziewczynka. Płakałam, wściekałam sie itp. Potem omal nie straciłam ciąży, od 12tc leżałam na podtrzymaniu i modliłam sie aby przeżyło, że nie ważne chłopczyk czy dziewczynka byle było. Od tamtej pory mam wiele pokory jeśli chodzi o takie sytuacje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczyny. Dorodny chłopak z tej córki wyszedł [emoji23]

xnw40tc7sy506vxn.png

Jestem [emoji7] byłam jeszcze tu i tam na zakupach. Przedstawiam wam mojego trzeciego synka, chyba zostanie Ignaś [emoji173]
1499101956-aaaaaa.jpeg

Wszystko jest super. Cały pomierzony. Wypytałam o co chciałam i jestem happy [emoji12] kręgosłup serduszko nerki i wszystko inne żadnych rozszczepów itp [emoji16]zdrowy chłop 420g

xnw40tc7sy506vxn.png
Super ! [emoji7] kawał chłopaka [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 27t0d [emoji594]

Antonia, gratuluję zdrowego Ignasia[emoji175][emoji175][emoji175]

Dziewczyny zagląda czasami Maziajka? Wystawiła zdj Jagody, bo nie wiem czy przegapilam? Jestem ciekawa co u niej?

Katja, jesteś tu czasami? Teraz twoja kolej na malutką, chyba że już jesteś po? [emoji5]️

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry