reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth bardzo współczuje śmierci taty. Rowzniez odemnie wyrazy współczucia i dużo sił
Ja również w ciąży z pierwszym synem zaczęły mi się skurcze. Byliśmy akurat po 10h drodze z Niemiec. Naszczescie w szpitalu kroplówka pomogła. Był to 32 tc. Tez miałam 1,5 cm rozwarcia. I lekarzalam w szpitalu 2 tyg i jak wyszłam to spokojnie do końca chodziłam. Na skurcze brałam magnez ale u mnie w obu ciążach dość silne skurcze przez polowe ciąży. Ale porody bardzo szybkie wiec myśle ze to tez tego zasługa ze wszystko się szykuje. Wierze i trzymam kciuki.
Nie miej wyrzutów sumienia! To bezpodstawne.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ana współczuje mdłości. Mina napewno oby jak najszybciej. Dobrze ze żadnych plamien nie masz ale tez niektóre kobiety maja i tez wszystko Ok z ciąża. Taki urok chyba.
Ana87 @ nadal brak? Tak to czasem lepiej jak jest "wpadka". A stres z planowaniem itd wszystko może namieszać. A może choroba Cię łapie i dlatego się opóźnia.

Od wczoraj jestem w szpitalu. Pojawiły sie skurcze, a na wkładce miałam glut wielość kciuka i wystraszyłam sie, że czop sluzowy mi odchodzi.
od tana skurcze, niestety mocniejsze niż wczoraj ( wczoraj były 20/30% dziś sięgają 60%) dostanę kroplówkę hardcore przez trzy doby i ona na bank ma zatrzymać skurcze.
Szyjka ma rozwarcie na 1,5cm wiec trochę kicha..
Podają mi tez sterydy na przyspieszenie rozwoju płuc u Emilka.
Trafiłam na lekarza który robił mi genetyczne i facet mnie pamiętał.
Wczoraj lekarka pomyliła leki o zamiast asparginu zaleciła mi aspimag który jest z aspiryna i stanowi niebezpieczeństwo jeśli chodzi o porod (może powodować krwotoki) normalnie szok...
Od wczoraj nie dostałam nic do jedzenia, nie wiem może mam opcje bez zaprowiantowania? [emoji55]
Dobrze ze mąż mi wałówkę przywiózł.

Wczoraj rano zmarł mój Tata. I chyba z tego stresu sie te skurcze pojawiły [emoji24]
A ja na ten tydzień tyle mam spraw ważnych do załatwienia [emoji33]
Normalnie sam stres!

I tez przyszło mi do głowy, że to kara jest, że ja tak za ta dziewczynką... ale potem pomyślałam, że to takie zupełnie poza moja kontrola. Cieszę sie, że jest synek, a ze chciałabym JESZCZE corke to chyba nie grzech

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A przypomnij w którym tygodniu ciąży jesteś? Zdrówka dla Ciebie

xnw40tc7sy506vxn.png

Dziewczynki, skurcze sie wyciszyły nie mam już żadnego. Na razie leżę i czekam na rozwój sytuacji.

Jestem w 29/30tc z OM ale chyba Emil jest młodszy i jest 28tc.

U nas na wrzesniowkach urodziło sie pierwsze dziecko. Przez cc, bo tętno malutkiej zanikało. Także dodatkowo stres na wątku. Na szczęście z Malutka wszystko Ok.

IEELETH- współczuje :( wszystko się poukłada. trzymajcie się dzielnie :*
Imama- nadal brak :( @ jestem załamana :( czuje bóle jak na @ ale już jak by mniejsze. śluz jest taki jak by owulacyjny ale biały.

po moich przeliczeniach to pewnie trafiliśmy w samą owulacje albo po
nadal czekam i mam nadzieje że @ pojawi sie

IEELETH- współczuje :( wszystko się poukłada. trzymajcie się dzielnie :*
Imama- nadal brak :( @ jestem załamana :( czuje bóle jak na @ ale już jak by mniejsze. śluz jest taki jak by owulacyjny ale biały.

po moich przeliczeniach to pewnie trafiliśmy w samą owulacje albo po
nadal czekam i mam nadzieje że @ pojawi sie
Albo nie doczytałam albo nie rozumiem.. A Ty nie chciałaś zajść w ciążę???

xnw40tc7sy506vxn.png

Ana87 zrób test będziesz wiedziała co się dzieje. A dlaczegoteraz nie chcesz byc w tej ciąży?

reklama
Do góry