reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
No właśnie to jest to o czym pisałam [emoji3] dwie kobiety nie jedzą mięsa i mają córki więc kolejne próbują i też przestają jesc. Im nie wychodzi.z kolei następnej się udalo. Ale czy to właśnie przez dietę? Nikt na ten moment nie może stwierdzić że właśnie nie jedzenie mięsa zadziałało
Imama
Bo pisze wam ze to nie chodzi typowo o produkty tylko o wartości odżywcze. Im lepiej się kobieta odżywia są chłopcy im mniej i nie tak super wartościowo to dziewczynki. Ale dieta sama w sobie tez nie daje 100%.
Tu masz Leeleeth screen. Nie będę jyz szukać. To mi wpadło. Dużo jest po ang. Ale to nie jest tak ze to przetłumaczę i to zrozumiecie. To trzeba dużo tego przeczytać i się wgłębić w to. Badania uwierzcie ze są
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tu masz Leeleeth screen. Nie będę jyz szukać. To mi wpadło. Dużo jest po ang. Ale to nie jest tak ze to przetłumaczę i to zrozumiecie. To trzeba dużo tego przeczytać i się wgłębić w to. Badania uwierzcie ze są
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Są badania na temat pH są badani na jony. Pokazują jasno ze to nie prawda poprostu. Badają nie typowo pod ludzi ale również pod ssaki (zwierzęta). Gdyby dieta i wapno magnez miało tylko znaczenie to selekcja płci była by banalna. Do tego gdyby tylko zmiana produktów wystarczyła żeby mieć dana płeć dziecka niestety ale ludzkość by wymarła. Bo w różnych rejonach świata ludzie jedzą dane produkty a jednak jest zróżnicowanie pod względem płci dzieci itd
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Możliwe Imama że u mnie też tak było że masz rację aż tak bardzo się w to nie wgłębiałam ja też nie zrezygnowałam z mięsa zupełnie jadłam dużo białego mięsa z kurcząt duszonego i pieczonego napewno zakwasiłam swój organizm zaczęłam jeść więcej mącznych produktów więcej nabiału ale głównie to zielona fasolka kurczak kasza dużo koktajli z malinami truskawkami
Kitqa ale makarony i mięso również zakwaszają
Imama czy coś ma wpływ czy nie to i tak nigdy nie będziemy wiedzieć życzę Ci tej córeczki i wierzę że Ci się uda
Imama czy coś ma wpływ czy nie to i tak nigdy nie będziemy wiedzieć życzę Ci tej córeczki i wierzę że Ci się uda
Ostatnia edycja:
Imama
Dokładnie Majorcia tego się nie dowiemy czy coś pomogło czy to nam poprostu było pisane.
Zagłębiłam się już wcześniej w ten temat. Teraz już czytam tylko tak relaksacyjne nie obsesyjnie. Szkoda mi tych 7 miesięcy na diecie dlatego No już pewnie diety nie popuszczę. Suplementy owszem ale nie to.
I tak czyje ze u mnie będzie chłopczyk ale Teraz to najważniejsze dla mnie żeby w ta ciąże zajść i urodzić zdrowa dzidzie [emoji173]️
Zagłębiłam się już wcześniej w ten temat. Teraz już czytam tylko tak relaksacyjne nie obsesyjnie. Szkoda mi tych 7 miesięcy na diecie dlatego No już pewnie diety nie popuszczę. Suplementy owszem ale nie to.
I tak czyje ze u mnie będzie chłopczyk ale Teraz to najważniejsze dla mnie żeby w ta ciąże zajść i urodzić zdrowa dzidzie [emoji173]️
A i nigdy nie miałam problemów z tarczycą a po tej diecie nabiałowej nagle zachorowałam na hashimoto bo przy hashimoto nie wolno spożywać nabiału no i choroba była przyczyną moich poronien Także to jak się odżywiamy ma wpływ na nas bardzo duży nie koniecznie to są produkty a może ilość może z czym łączymy może wszystko po trochu
Ostatnia edycja:
Antonia2016
Moja dieta pozostawia wiele do życzenia a wychodzi na to że będę miała 3 chłopcówMożliwe Imama że u mnie też tak było że masz rację aż tak bardzo się w to nie wgłębiałam ja też nie zrezygnowałam z mięsa zupełnie jadłam dużo białego mięsa z kurcząt duszonego i pieczonego napewno zakwasiłam swój organizm zaczęłam jeść więcej mącznych produktów więcej nabiału ale głównie to zielona fasolka kurczak kasza dużo koktajli z malinami truskawkami
reklama
Imama
Majorcia współczuje problemów z tarczyca. Moja babcia i ogólnie dużo w rodzinie ma ten problem. Na całe szczęście u mnie wynik był dobry bo byłam pewna ze te poronienia to przez właśnie tarczyce. Trzeba siebie obserwować bo nie każda dieta jest dla każdego.
Antonia chłopaczki są super [emoji170] mój jest przekochany a te najmniejsze to największa radość.
Mój mąż tak chciał czekać ze starankmi a już wczoraj się pyta czy może nie już. Ale będę czekać bo on tez teraz na antybiotyku. Czekam na ta nieszczęsna @! Znów. Ah męczące to
Antonia chłopaczki są super [emoji170] mój jest przekochany a te najmniejsze to największa radość.
Mój mąż tak chciał czekać ze starankmi a już wczoraj się pyta czy może nie już. Ale będę czekać bo on tez teraz na antybiotyku. Czekam na ta nieszczęsna @! Znów. Ah męczące to
Podziel się: