Antonia2016
Fanka BB :)
A u mnie rośnie chyba piłkarz albo długonogi bo nie skończyłam jeszcze 20tygodnia a mąż pod ręką czuję już kopnięcia mimo łożyska na przedniej scianie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu ta kobieta ma aż 6 synów?? Bo 5 razy jej się nie udało. Wiadomo ze moze i mi za 9 razem by się trafiło ale może nie tędy droga? [emoji16]Antonia na zagranicznej str prowadzą statystyki. Ja myśle ze jednak coś w tym jest. Skoro np kobieta która ma 6 synów robi dietę itd na całego oczywiscie a nie ze jeden czy dwa suplementy i ma upragniona córkę. Wiadomo szczęścia tez potrzeba. Ale to jest dużo rzeczy. Bardzo dużo. Przeważnie jak ktoś ma dużo synów to daje z siebie "wszystko". Dieta, suplementy, kawa, alkohol, cynamon, 2-3 posiłki dziennie, niektóre właśnie się zakwaszają do tego ćwiczenia codziennie. Wiadomo może się nie udać, czytałam pare opisów co zrobiły dziewczyny to wszystko a chłopczyk jest. Ale one znów wracają do tego i modyfikują pewne rzeczy. To jest wyższa szkoła jazdy tam na GD serio hehe hardcore straszny. Do tego po poronieniach, tabletkach antykoncepcyjnych tez Córki. Clomid tez super daje. Ale mówię szczęścia trzeba bo to do 80% gdzieś się zwiększa. Mi nawet jak się nie uda nie będę chociaż żałować.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A czemu ta kobieta ma aż 6 synów?? Bo 5 razy jej się nie udało. Wiadomo ze moze i mi za 9 razem by się trafiło ale może nie tędy droga? [emoji16]