reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka dobrze ze już po iJagoda jest z Toba! Ważne ze mała zdrowa. Moja znajoma tez wlaśnie w marcu miała problem ze znieczuleniem ale ja odrazu uśpili. Współczuje i tak przeżyć bo jednak takie coś się pamięta.
I powodzenia z karmieniem [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Patrycja ja mieszkam od 12 lat w IE i tu tez rodzilam wszystkie dzieci... Tu pierwsza wizyta w szpitalu jest w 11-14 tc wczesniej to tylko prywatnie mozna chodzic... Tu do 12 tc natura decyduje...

Patrycja ja mieszkam od 12 lat w IE i tu tez rodzilam wszystkie dzieci... Tu pierwsza wizyta w szpitalu jest w 11-14 tc wczesniej to tylko prywatnie mozna chodzic... Tu do 12 tc natura decyduje...
o a ja sie martwie czy jak pojde w 8 tyg to nie bedzie za pozno, u mnie podobnie jak u Ciebie, wiec sie nie spiesze z wizyta, bo i nic sie nie dzieje zlego, no i nie chce tego stresu co ostatnio mialam czekajac na zarodek i serduszko, jutro dzwonie w obiad do swojego lekarza i ciekawe co powie, kiedy mam sie stawic.
U mnie mdlosci nasilaja sie, raz bym zjadla konia z kopytami, a za chwile nie moge patrzec na jedzenie, bez imbiru ani rusz, doszlo zmeczenie i sennosc plus bolace piersi tak nie mialam w ostatniej ciazy, tylko mdlosci i senna lekko bylam.
@Imama ty juz nie krwawisz ? co masz w planach? pilnujesz plodnych ? odpuszczasz cykl czy działacie?
@ajlak jak u ciebie? kiedy testujesz? ty juz jestes dawno po owulce, odezwij sie
@Patrycja2810 a ty kiedy planujesz testowac?
@Monia0281 jak u ciebie sprawy sie maja, kiedy maz bedzie? pisalas cos ze w lipcu.
@Mikallo jak twoje samopoczucie mam nadziej ze juz sie nie zamartwiasz tak mocno, jak po imprezie urodzinowej siostry? kiedy masz wizyte?

o a ja sie martwie czy jak pojde w 8 tyg to nie bedzie za pozno, u mnie podobnie jak u Ciebie, wiec sie nie spiesze z wizyta, bo i nic sie nie dzieje zlego, no i nie chce tego stresu co ostatnio mialam czekajac na zarodek i serduszko, jutro dzwonie w obiad do swojego lekarza i ciekawe co powie, kiedy mam sie stawic.
U mnie mdlosci nasilaja sie, raz bym zjadla konia z kopytami, a za chwile nie moge patrzec na jedzenie, bez imbiru ani rusz, doszlo zmeczenie i sennosc plus bolace piersi tak nie mialam w ostatniej ciazy, tylko mdlosci i senna lekko bylam.

@Mikallo jak twoje samopoczucie mam nadziej ze juz sie nie zamartwiasz tak mocno, jak po imprezie urodzinowej siostry? kiedy masz wizyte?
Współczuję mdłości. Sama je poniekąd wywołałaś ;)
U mnie juz lepiej :) Mdłości są z różną siłą przez całe dnie ale energia powoli wraca. Osiemnastka siostry super, szkoda tylko, że bylam kierowcą i od 22:00 odwoziłam babcie i rodzinke a tak chcialo mi się tańczyć. Za to moja corka wybawila się za wszystkie czasy, padla dopiero po 23:00 ;)
Ja już się jakos uspokoiłm i wierzę, że bedzie dobrze. Powiedzialam nawet o ciąży w domu (ale był szok haha). Wizytę mam 30.06. Pierwszego lipca mam egzamin na studiach więc mam czym głowę zakac ;)

Wlasnie dziewczyny co u Was? Meldujcie się proszę! Ktos testuje, ma owulacje?

Mikallo super ze impreza sie udala :-) najwazniejsze to nie martwic sie na zapas, wierze ze bedzie dobrze!!!:) rodzinka na pewno sie ucieszyla:) a z czego masz egzamin jak moge zapytac...
Ana jak Twoje mdlosci?

Cześć dziewczyny u mnie dzis 1 dc, znowu sie nie udało, dziękuje Ana za pamięć.
Trzymam kciuki za Wasze ciąże i Wasze dobre samopoczucie, super ze jest tutaj tyle pozytywnych wiadomości.
Mazoiajka gratulacje! Musisz byc bardzo szczesliwa ze Jagódka jest juz na świecie.
Imama za Ciebie rownież zaciskam żeby szybciutko sie udało ze szczęśliwym zakończeniem.

Mikallo super ze impreza sie udala :-) najwazniejsze to nie martwic sie na zapas, wierze ze bedzie dobrze!!!:) rodzinka na pewno sie ucieszyla:) a z czego masz egzamin jak moge zapytac...
Ana jak Twoje mdlosci?

Robię podyplomowke z oligofrenopedagogiki i mamy zaliczenie calego semestru :)

@ajak szkoda :( mam nadzieję, że ten cykl będzie Wasz!

Ana jak Twoje mdlosci?
no są są codziennie coraz czesciej i coraz silniejsze. a u ciebie jak?
@Mikallo to powodzenia na egzaminach :*
@ajlak kurcze wierzylam, ze sie uda tym razem, przykro, przytulam mocno, ktory cykl bedziecie sie starac ?

reklama
Mikallo powodzenia na egzaminach. Ja już swoje mam za sobą. Jak byłam w ciąży to tez waśnie miałam dużo do zdawania.
Ajlak przykro mi! A jak wyglądały staranka w tym cyklu, i właśnie który to cs?
Ana ja mam na dzisiaj na 17 wizytę u lekarza polskiego do którego wcześniej chodziłam. Chce załatwić receptę na ten clomid. On podobno pomaga w owulacji ale tez podnosi hormony, wydłuża fazę lutealna i podobno może mi pomoc. Moja gin to dopiero po pół roku stran by mi go przepisała. Wiec spróbuje u innego- troszkę nakłamie.
Jeśli chodzi o staranka to zobaczę kiedy dostanę @ i owu. I wtedy zadecyduje czy ominąć cykl czy się starac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry