reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czy któraś z was słyszała lub zrobiła test stwierdzający płeć dziecka? który przypomina nieco test ciążowy, ponieważ także oparty jest na analizie moczu matki.
Jeśli pojawia się kolor niebieski oznacza to, że nasze dziecko jest chłopcem; jeśli zielony - dziewczynką. Z tej metody możemy skorzystać już od 6 tygodnia ciąży.
Czy to jakaś ściema ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kitqa to sciema oparta na ph moczu mocz bardziej zasadowy zabarwia na niebiesko mocz kwasny na rozowow mozesz raz miec dziewczynke a raz chlopca w zaleznosci od tego jakiego ph masz akurat mocz... Pewnie gdyby pic duzo wody z cytryna caly czas wychodzil by chlopiec a np po soku zurawinowym mogla by wyjsc dziewczynka ;)

Kitqa to sciema oparta na ph moczu mocz bardziej zasadowy zabarwia na niebiesko mocz kwasny na rozowow mozesz raz miec dziewczynke a raz chlopca w zaleznosci od tego jakiego ph masz akurat mocz... Pewnie gdyby pic duzo wody z cytryna caly czas wychodzil by chlopiec a np po soku zurawinowym mogla by wyjsc dziewczynka ;)

A to szkoda.
Ale czytałam o teście ktory wykywa hormony w moczu. Sika sie z samego rana i nie mozna nic pic na 3h przed testem

Ale tak na logike to jakie hormony w moczu wykrywa? Przeciez kobiety tez maja testosteron wiec czyje hormony jak nie kobiety bo przeciez chyba nie plodu... Ja wiem, ze sa badania, ktore z krwi wykryja plec dziecka ale to sa drogie rzeczy...

Andzelisia przyrost 166% wiec bardzo dobry swiadczy o tym ,ze ciaza sie rozwija prawidlowo:)

Majorcia a dziekuje bardzo dobrze :) no juz niedlugo bo za tydzien w czwartek mam CC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kitga tak jak maran pisze to sciema...badan z krwi mozna zrobic NIFTY np ale koszt ok 2tys podaja Ci plec oraz to czy dziecka ma jakies powazne wady.Badaja DNA dziecka.

Ana ja w wieku 22 lat urodziłam syna a ja też tak jak ty marzyłam zawsze o dużej rodzinie i wielkim stole przy którym zasiadała by cała rodzina ale tak samo jak u Ciebie życie napisało inny scenariusz dlatego nadrabiałam w późnym wieku i jestem szczęśliwa że się zdecydowałam

reklama
Do góry