reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Andzelisia który jesteś dpo? Badasz przyrost?
Dziś jestem 12 dpo
Ana możesz przypomnieć Twoje starania w owocnym cyklu?
ana.
@Imama tak wlasnie myslalam o tym ze najpierw modlilas zeby nie krwawic, a teraz bedzie odwrotnie ehhh
@Monia0281 ja w tym cyklu zrezygnowalam z witamin i innych wydziwień, wiecej ruchu na swiezym powietrzu, troche lepiej sie odzywialam, kwas foliowy podwojna dawke czyli 0.8 mg bo doczytalam ze taka dawka ulatwia owulacje, siemie lniane od 2-3 mcy regularnie codziennie po lyzce solowej, bo reguluje ponoc hormony, no i sok z pokrzywy pilam od @ do owulacji, bo podnosi ladnie zelazo, a ja mialam zanizone w ciazy zawsze, a braki zelaza wlasnie utrudniaja zajcie i utrzymanie ciazy no i tyle.
aa i mąż cynk od 2 mcy i Arginine na poprawe jakosci plemnikow
@Monia0281 ja w tym cyklu zrezygnowalam z witamin i innych wydziwień, wiecej ruchu na swiezym powietrzu, troche lepiej sie odzywialam, kwas foliowy podwojna dawke czyli 0.8 mg bo doczytalam ze taka dawka ulatwia owulacje, siemie lniane od 2-3 mcy regularnie codziennie po lyzce solowej, bo reguluje ponoc hormony, no i sok z pokrzywy pilam od @ do owulacji, bo podnosi ladnie zelazo, a ja mialam zanizone w ciazy zawsze, a braki zelaza wlasnie utrudniaja zajcie i utrzymanie ciazy no i tyle.
Ostatnia edycja:
ana.
Kruszynka123
@andzelisia gratuluję. U mnie beta negatywna. Nie wiem co mi jest ale za zapewne tabl anty mi namieszaly w hormonach @nadal brak a ja śpię na stojąco.
Monia0281
Dzięki Ana za info, a powiedz często się staraliście w tym cyklu? W jakim odstępie od owulacji?@Imama tak wlasnie myslalam o tym ze najpierw modlilas zeby nie krwawic, a teraz bedzie odwrotnie ehhh
reklama
ana.
raz po @ i trzy dni pod rzad w przed dzien owu w dzien owu i dzien po owu.Dzięki Ana za info, a powiedz często się staraliście w tym cyklu? W jakim odstępie od owulacji?
Podziel się: