reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andzelisia jaka wysoka beta!!:)super wow;))
Mikallo pecherzyka nie widac czy zarodka? Ja Pimafucin bralam.Jest bezpieczny.Bez obaw:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
jak możecie poopisujcie swoje starania, diete, specyfiki, czy zakwaszanie było czy nie?każda info będzie cenna i pomocna, dla tych na prapoczątku drogi :)

@Imama tak wlasnie myslalam o tym ze najpierw modlilas zeby nie krwawic, a teraz bedzie odwrotnie ehhh
@Monia0281 ja w tym cyklu zrezygnowalam z witamin i innych wydziwień, wiecej ruchu na swiezym powietrzu, troche lepiej sie odzywialam, kwas foliowy podwojna dawke czyli 0.8 mg bo doczytalam ze taka dawka ulatwia owulacje, siemie lniane od 2-3 mcy regularnie codziennie po lyzce solowej, bo reguluje ponoc hormony, no i sok z pokrzywy pilam od @ do owulacji, bo podnosi ladnie zelazo, a ja mialam zanizone w ciazy zawsze, a braki zelaza wlasnie utrudniaja zajcie i utrzymanie ciazy no i tyle.
aa i mąż cynk od 2 mcy i Arginine na poprawe jakosci plemnikow

Ostatnia edycja:
@Imama tak wlasnie myslalam o tym ze najpierw modlilas zeby nie krwawic, a teraz bedzie odwrotnie ehhh
@Monia0281 ja w tym cyklu zrezygnowalam z witamin i innych wydziwień, wiecej ruchu na swiezym powietrzu, troche lepiej sie odzywialam, kwas foliowy podwojna dawke czyli 0.8 mg bo doczytalam ze taka dawka ulatwia owulacje, siemie lniane od 2-3 mcy regularnie codziennie po lyzce solowej, bo reguluje ponoc hormony, no i sok z pokrzywy pilam od @ do owulacji, bo podnosi ladnie zelazo, a ja mialam zanizone w ciazy zawsze, a braki zelaza wlasnie utrudniaja zajcie i utrzymanie ciazy no i tyle.
aa i mąż cynk od 2 mcy i Arginine na poprawe jakosci plemnikow
Dzięki Ana za info, a powiedz często się staraliście w tym cyklu? W jakim odstępie od owulacji?

reklama
Do góry