reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Imama ale newsy jeszcze wyjdzie, ze blizniaki z tego beda
PrzyszłaMama87
Imama No proszę super cieszę się bardzo może będą dwie bliźniaczki
Imama
Dziewczyny No ja sama w szoku. Bo albo tamta ciąża to jest co wątpię bo naprawdę miałam ostre krwawienie albo nowa. Napewno widziałam dwa obok siebie w jednym napewno zarodek bo ona sama wielkie oczy zrobiła i bardzo to dużo przybliżała itd. A drugi to No myśle ze był ale taczej bez zarodka. Może to ten drugi stary No sama nie wiem. Mam tylko nadzieje ze ciąża się utrzyma i będzie wszystko dobrze i beta ładnie przyrośnie!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Antonia2016
Super, ale niezły przypadek :-)Dziewczyny ja dopiero po wizycie. Wiec zbadała mnie ginekolog i mówi ze ciąża! Ale pytałam czy to ta stara czy nowa to mówiła ze sama nie wie ze zrobimy krew dzisiaj i w czwartek powtorka rano i po południu będzie dzwonić jak wyniki. Także pozostaje mi czekać do czwartku! Ale wręcz jestem pewna ze widziałam pęcherzyk ( a raczej dwa ale nie wiem czy to tylko takie wrażenie) z zarodkiem w środku! Jestem dobrej myśli ale No w szoku lekkim.
Imama a moze to ta stara ciaza i byla po prostu ciaza blizniacza i jeden zarodek obumarl stad to krwawienie u nas na lipcowkach tez dziewczyna miala taki przypadek.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Imama
Maziajka to by się wszystko układało w całość!!! Nawet na to nie wpadłam. Ale dziwi mnie ze ta tego nie widziała. Bo dzisiaj ta lekarka (bo byłam u innej) patrzyła te usg co było robione w czasie krwawienia i już nawet pęcherzyka nie było tylko takie jakby wymyte. No ale życie zaskakujące jest wiec wszystko się chyba może zdarzyć! Jak dobrze ze poszłam do lekarza bo przez tel mnie nie chciała umówić bo mówiła ze hcg ssie może utrzymywać ale skłamalam ze mam bóle.
Podziel się: