maran-atha
Fanka BB :)
Ja zawsze chcialam minimum 2 synow hehehe... No to mam 3 corki tak z przekory
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A być mamą trzech jeszcze lepiejJa mysle ze chlopcy maja latwiej w zyciu i chyba lepsi sa do wychowywania.Z babami to ciezko sie dogadac nie raz,sa charakterne bardziejale zas bliskosc kojarzy mi sie wieksza z dorosla corka niz z synem.Choc znam przypadki tez odwrotne.
Ja mam tak ze marzy mi siè ta dziewczynka.Takie spelnienie marzen od zawsze..zawsze sobie wyobrazalam ze bede miala po prostu corke.. ale zas z 2 str mi smutno ze Leoś nie bedzie miał brata ze byc mama 2 chlopcow tez musi byc super.Takich Przystojniakow fajnych miec
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A być mamą trzech jeszcze lepiej
Dlatego ja już mam do tego większy luz :-)Ja to zawsze marzyłam o synu bo mam 3 siostry i jak byłam pierwszy raz w ciąży to byłam pewna że będzie syn, bardzo tego pragnęłam i się sprawdziło ale byłam szczęśliwa wtedy. A później w drugiej ciąży chciałam już córkę i też wierzyłam że będzie zgodnie z moim pragnieniem jak za pierwszym razem, a tu szok- chłopak A teraz znowu marzę o córce, ale już mam większy dystans niż poprzednio i również cieszyłabym się bardzo z syna, bo tak ciężko w ogóle wycelować że masakra