reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Może ciśnienie? Ja w pierwszym trymestrze tak miewalam. Nogi jak z waty, tylko leżeć.Dziewczyny strasznie słaba jestem. Ustać nie mogę większość leżę bądź siędzie. Czy wiecie czy to normalne? Nie pojadę do szpitala bo mój roczniak ze mną a mój mąż w Polsce z drugim synem.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Antonia2016
Może wchodzi jakaś anemia?
Imama
Maziajka No masz niskie tez. Ja w ciąży tez miałam problem z niskim ale lekki stres i zaraz skakało. Spróbuje żelazo wsiąść bo ja właśnie w ciąży miałam z nim problem a może przez to krwawienie straciłam.
Kruszynka123
Witajcie dziewczyny. Wreszcie po odczekaniu miesiąca po tabl możemy się starać. Pierwszy naturalny @ był jak w kalendarzu na czas owu pokazuje za tydz w ndz, zakupiłam też testy na all. Jak wcześniej wspomniałam bardzo chce córkę, mąż wraca w środę i będzie do ndz tzn akurat w sam okres dni płodnych. Nie wiem sama czy próbować z zabawą na dziewczynke... I przed owu czy próbować cały czas bo. To mit.. Za miesiąc męża nie będzie w moje dni płodne bo szef pozmieniał dni zjazdu dopiero w lipcu będzie następna szansa. Nie wiem czy starać się cały czas od czw łącznie z owu czy próbować na dziewczynke przed owu... I potem nic.... Chce bardzo córkę ale obawiam się, że z tego przed owu nic może nie wyjść i będzie cykl stracony.. Bije się z myślami chec posiadania córki jest silna ale wiadomo najważniejsze zdrowie maluszka.
reklama
ana.
no wlasnie na szybkie podwyzszenie zelaza i ogolnie na poprawe wynikow to pokrzywa jest, niby znakomicie przyswajalna, tez mialam w ciazy z zelazem problem, dlatego teraz pije, bo mialam @ a za dwa tyg bede wiedziala na 100% czy pomaga pokrzywa a i w ciazy tez wolno pic.Maziajka No masz niskie tez. Ja w ciąży tez miałam problem z niskim ale lekki stres i zaraz skakało. Spróbuje żelazo wsiąść bo ja właśnie w ciąży miałam z nim problem a może przez to krwawienie straciłam.
Podziel się: