reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny strasznie słaba jestem. Ustać nie mogę większość leżę bądź siędzie. Czy wiecie czy to normalne? Nie pojadę do szpitala bo mój roczniak ze mną a mój mąż w Polsce z drugim synem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama a cisnienie mierzylas??

Antonia ja akurat widze roznice i ta duza...z Jasiem zadnych objawow teraz full pakiet..Z jasiem mega glod teraz cala ciaze jego brak.

Dziewczyny strasznie słaba jestem. Ustać nie mogę większość leżę bądź siędzie. Czy wiecie czy to normalne? Nie pojadę do szpitala bo mój roczniak ze mną a mój mąż w Polsce z drugim synem.

Może ciśnienie? Ja w pierwszym trymestrze tak miewalam. Nogi jak z waty, tylko leżeć.

xnw40tc7sy506vxn.png

Ciśnienie ogólnie mam dość niskie. Przed chwila mierzyłam i mam 110/80. Ale ogólnie od paru dni tak mam myślałam ze minie a się nasila

Moze wez jakies witaminki zrob sobie jakis koktajl owocowy na wzmocnienie.

Ja dzis cisnienie mam 100/50 i ledwo zipie..

Maziajka No masz niskie tez. Ja w ciąży tez miałam problem z niskim ale lekki stres i zaraz skakało. Spróbuje żelazo wsiąść bo ja właśnie w ciąży miałam z nim problem a może przez to krwawienie straciłam.

Witajcie dziewczyny. Wreszcie po odczekaniu miesiąca po tabl możemy się starać. Pierwszy naturalny @ był jak w kalendarzu na czas :shocked2: owu pokazuje za tydz w ndz, zakupiłam też testy na all. Jak wcześniej wspomniałam bardzo chce córkę, mąż wraca w środę i będzie do ndz tzn akurat w sam okres dni płodnych. Nie wiem sama czy próbować z zabawą na dziewczynke... I przed owu czy próbować cały czas bo. To mit:sorry:.. Za miesiąc męża nie będzie w moje dni płodne bo szef pozmieniał dni zjazdu :angry: dopiero w lipcu będzie następna szansa. Nie wiem czy starać się cały czas od czw łącznie z owu czy próbować na dziewczynke przed owu... I potem nic.... :rolleyes2: Chce bardzo córkę ale obawiam się, że z tego przed owu nic może nie wyjść i będzie cykl stracony.. Bije się z myślami chec posiadania córki jest silna ale wiadomo najważniejsze zdrowie maluszka.

reklama
Maziajka No masz niskie tez. Ja w ciąży tez miałam problem z niskim ale lekki stres i zaraz skakało. Spróbuje żelazo wsiąść bo ja właśnie w ciąży miałam z nim problem a może przez to krwawienie straciłam.

no wlasnie na szybkie podwyzszenie zelaza i ogolnie na poprawe wynikow to pokrzywa jest, niby znakomicie przyswajalna, tez mialam w ciazy z zelazem problem, dlatego teraz pije, bo mialam @ a za dwa tyg bede wiedziala na 100% czy pomaga pokrzywa a i w ciazy tez wolno pic.

Do góry