reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Słuchaj lekarza i nie zamartwiaj się na zapas :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Millo ale przewaznie jest na przedniej scianie to normalne:-)

Millo wrzuc zdjecie na ingender albo genderdreaming

Millo to nic, ze na przedniej scianie to nie ma znaczenia, wazne, ze nie umiejscowione na usciu szyjki bo bylo by przodujace a tak to nie ma znaczenia. U mnie w pierwszej ciazy bylo na przedniej scianie i niby slabiej czuc ruchy dziecka na poczatku, ale jak zacznie sie juz czuc na dobre to nic to nie przeszkadza ;) gratuluje zdrowego ludzika :) dla mnie wyglada na dziewczynke a ja mam 3 wiec wiem co mowie ;)

Hej, hej dawno mnie nie było, ale nie mam ostatnio kiedy zajrzeć.
Imama bardzo mi przykro, dziewczyny juz wszystko ładnie i mądrze napisały. Wiem, ze przezywasz ciężkie chwile ale czas goi rany, jeszcze bedziesz szczesliwa, wiem to!

Millo gratulacje!! Nosisz pod sercem córeczkę, przyzwyczaj sie do tej myśli
Kolejny raz beta potwierdza regule płci

Przyszlamama gratulacje

Millo gratulacje!!! Zobaczysz bedzie coreczka. I tak jak pisze maran lozysko moze byc na przedniej scianie byle nie blisko ujscia szyjki. A nawet jak czasem jest nisko to po 20 tc sie podnosi.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Millo jak już po 13 tc to napewno córa! Tak wysoko to już napewno się nie zmieni! Ojejciu normalnie super ze Ci się udało. A lekarz z tego co piszesz to pewny wiec potwierdzi się to zaniedlugo! Odmie masz już gratulacje! Może Saw Palmetto pomogło tez. Ważne ze zdrowa [emoji171][emoji171][emoji171][emoji171]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry