reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Melduje sie po wizycie :))! Malenka wazy kilogram, jest juz obrocona glowka w dol. Wyniki mam dobre, glukoza ok :)
Super [emoji173]

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Antonia skoro nic nie dynda to córa hehe tego życzę!
Katja super!
Arya Tynka No powodzenia bo w każdej chwili już wam się może zacząć. Sexiki z mężem a może się uda przyspieszyć. U mnie mąż jak test pokaże ciąże to zero przytulanek! Jakiś taki odchyl ma i niestety ale tylko ewentualnie na początku się zgodzi a później to już dupa.
Millo zaniedlugo minie. Oby powolutku się zmniejszało. Najgorsze te wymioty.
Ja myśle ze dzisiaj owu. Zobaczę czy mi testy coś pokażą ale myśle ze dzisiaj bo wczoraj ból owulacyjny i pleców. A to u mnie wskazuje na owu do tego spadek temp. Wiec dzisiaj działamy!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia skoro nic nie dynda to córa hehe tego życzę!
Katja super!
Arya Tynka No powodzenia bo w każdej chwili już wam się może zacząć. Sexiki z mężem a może się uda przyspieszyć. U mnie mąż jak test pokaże ciąże to zero przytulanek! Jakiś taki odchyl ma i niestety ale tylko ewentualnie na początku się zgodzi a później to już dupa.
Millo zaniedlugo minie. Oby powolutku się zmniejszało. Najgorsze te wymioty.
Ja myśle ze dzisiaj owu. Zobaczę czy mi testy coś pokażą ale myśle ze dzisiaj bo wczoraj ból owulacyjny i pleców. A to u mnie wskazuje na owu do tego spadek temp. Wiec dzisiaj działamy!

U ciebie dzis owulk.u mnie jezzcze testy negatywne.Owulka bedzie w sobote lub poniedzialek o ile nic sie nie przesunie.Poki co seksik codziennie :-)

Andzelisia to niech moc będzie z nami hehe. Ja właśnie nie miałam testów przy sobie i dopiero dzisiaj mogłam zrobić. Druga troszku ciemna ale mógł być skok wcześniej i dzisiaj poprostu nie wyjdą. Nie przejmuje się tylko działamy dzisiaj i zobaczę po temp kiedy była. Bo może tez w sumie dopiero być w weekend.
A czy któraś się może orientuje co do temp. Chodzi mi o to ze ogólnie niska temp mam tzn tak 35,90-36,14 itd. Czasem wiadomo wyższa. Ale czytałam ostatnio artykuł ze przy wysokim estrogenie właśnie temp jest niższa. Tylko nie wiem czy ta niższa nie jest spowodowana tym ze mierze w buzi?

Imama nizsza niz zwykle u Ciebie swiadczy o wyzszym estrogenie... No ale jesli zmienilas miejsce pomiaru to moze wcale nie jest nizsza... W buzi zawsze bedzie nizsza niz w pochwie..

@Imama ja mierzyłam jeden cykl w buzi i jeden cykl w pochwie i potwierdzam to co pisze maran-atha w buzi jest mniejsza temp. a u mnie dzis trzeci dzien @ i jakos skąpo, mało odstawiłam niepokalanek, bo wydawal mi sie za silny dla mnie, glowa mnie bolala wczoraj pol dnia i lało sie ze mnie wiecej niz zwykle, a dzis tylko rano troche a teraz plamienie jak ostatni dzien @ a u mnie @ trwa 6 dni az.

reklama
Do góry