Antonia2016
Fanka BB :)
Super [emoji173]Melduje sie po wizycie )! Malenka wazy kilogram, jest juz obrocona glowka w dol. Wyniki mam dobre, glukoza ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji173]Melduje sie po wizycie )! Malenka wazy kilogram, jest juz obrocona glowka w dol. Wyniki mam dobre, glukoza ok
Arya a Ty kiedy się kladziesz do szpitala :-)?Tynka fajnie, że się odezwałaś. Byłam ciekawa co u Ciebie bo teraz twoja kolej a później ja. Masz czas do soboty, wyganiaj synka bo ja nie mogę czekać [emoji6]. Powodzenia, teraz może być w każdej chwili [emoji5]️
U ciebie dzis owulk.u mnie jezzcze testy negatywne.Owulka bedzie w sobote lub poniedzialek o ile nic sie nie przesunie.Poki co seksik codziennie :-)Antonia skoro nic nie dynda to córa hehe tego życzę!
Katja super!
Arya Tynka No powodzenia bo w każdej chwili już wam się może zacząć. Sexiki z mężem a może się uda przyspieszyć. U mnie mąż jak test pokaże ciąże to zero przytulanek! Jakiś taki odchyl ma i niestety ale tylko ewentualnie na początku się zgodzi a później to już dupa.
Millo zaniedlugo minie. Oby powolutku się zmniejszało. Najgorsze te wymioty.
Ja myśle ze dzisiaj owu. Zobaczę czy mi testy coś pokażą ale myśle ze dzisiaj bo wczoraj ból owulacyjny i pleców. A to u mnie wskazuje na owu do tego spadek temp. Wiec dzisiaj działamy!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W sobotę [emoji6]Arya a Ty kiedy się kladziesz do szpitala :-)?