reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieki za rady goraczkowe dziewczyny. Moj maly ma taki organizm ze ida czopki oklady schladzanie wszystko razem i jest naprawde ciezko. Majorcia dzieki za namiar na syrop, ty pigula a ja pracuje w szeroko pojetej branzy farmaceutycznej wiec problemu z lekiem nie bedzie :) napewno o nim poczytam.

reklama
Katja moj tez mi sie pochorowal ehhh Pani z przedszkola dzwonila ze zle sie czuje plecy go bola i glowa...goraczki jako tako nie ma ale szkliste oczy i ogolnie slaby...kupilam mu pyrosal.

A na co dostal antybiotyk Twoj syne

Antonia ja miałam 2 cc i bardzo dobrze je wspominam. Pierwsze w znieczuleniu ogólnym, drugie w kręgosłup. Bardzo szybko doszłam do siebie, więc polecam :).

Maziajka super dziewczyna rośnie :).

A u mnie dziś były staranka wreszcie !!! Teraz tylko zostaje czekać na efekty:)

Monia No to kciuki zaciskam aby się udało! Ja dzisiaj dopiero 8dc wiec jeszcze czas.
Pogoda taka ze odechciewa się wszystkiego. No ale my jutro na święta do polski jedziemy wiec czas zleci

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sluchajcie wczoraj po sexie zmierzylam ph i wyszlo 7.Sex byl z moim ograzmem.Wczoraj byl 7 dzien cyklu wiec stwierdzilam ze jeszcze moge czerpac z tego przyjemnosc, bo owulacja bedzie ok 20 dnia cylku a wyczytalam ze na dzieczynke to bez kobiecego orgazmu.to ph takie wysokie to zasluga mojego orgazmu czy nasienia meza???

Andzelisia moze to byc ze z nasienia, ja mialam wysokie ph okolo 9 w czsie owulacji, maz tez wysokie ph nasienie 8.5-9 sex byl w owulacje z moim orgazmem w pozycji od tylu a i tak jest coreczka wiec wiesz ;) to roznie jest ;)

reklama
cześć dziewczyny, ale beznadziejna pogoda :(
millo super wieści, niech rośnie fasoleczka
ale nam kwiecień będzie obfitował w starania a potem mam nadzieje w 2 kreski :)
andzelisia ph po nasieniu męża, orgazm kobiecy nie służy dziewczynce bo skurcze przyspieszają dotarciu nasienia do komórki jajowej a plemniki mają iść powoli

Do góry