reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Screenshot_2017-03-31-16-00-29.png
o ile cos przeczytacie. W tej co stracilam mialam te same parametry praktycznie;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-03-31-16-00-29.png
    Screenshot_2017-03-31-16-00-29.png
    31,6 KB · Wyświetleń: 253
@Millo ojej nie znam sie nie robilam nigdy badan w tym kierunku, ale rozumiem twoj niepokoj, bo ja juz sie boje, a w ciazy nie jestem czy bedzie wszystko ok i jak wytrzymam te trwogę o maleństwo jesli sie uda przez te pare miesiecy chyba osiwieje, trzymam kciuki mocnoooo, tamta twoja fasolka nie utrzymała sie moze bo były duze wady i niezdolna byłaby zyć, a ta jest zdrowosienka i napewno zostanie, nie mysl tak czarno od razu. wiem ze łatwo sie pisze ale trzymaj sie kochana.

No i nic nie wiadomo..pecherzyk ciazowy jest ale bez zarodka..poki co lekki zarys cialka zoltego dopiero..i pecherzyk splaszczony troche.Mam przyjsc 11 i sie okaze czy cos z tego bedzie;(Mam dupka

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo nie szalej, wszystko bedzie dobrze, babelek jest jeszcze malutki wiec nie widac go w pecherzyku, ja tez tak mialam w pierwszej ciazy, bylam w 6 tc u gina zrobil usg i powiedzial, ze ciaza bardzo mloda i jest tylko pecherzyk, poszlam po tygodniu byl pecherzyk i zarodek ake nie bylo serduszka poszlam znowu za kolejny tydzien i bylo juz serduszko i niepotrzebnie 2 tygodnie sie stresowalam a mogl gin powiedziec przeciez, ze to mloda ciaza i mam przyjsc dopiero po skonczonym 8 tc i tyle a tak to nastraszyl, watplieosci wzbudzil a w ciazy kobiecie hormony buzuja i 2 tygodnie przeryczane... Dlatego w drugiej i w trzeciej ciazy na pierwsze usg poszlam dopiera niedzy 10 a 12 tc. Bedzie dobrze i nic sie nie boj, trzeba sie dobrze nastawic i myslec pozytywnie &&&&

reklama
Do góry